Moderatörlüğünü Seyhan Soylu ve Gökhan Kalaycıoğlu’nun, Genel Yayın Yönetmenliğini Savaş Kalafat’ın yaptığı Al Sana Haber programında yine olay sözler vardı…  Canlı yayına bağlanan Mustafa Topaloğlu yüksek perdeden sinirli cümleler kurdu… Hedefindeki isimleri adeta tehdit etti. 

Seren Serengil yorumcu olduğu televizyon programında, Hilmi Topaloğlu'nun mezarının viraneye döndüğünü açıklayarak “Prestij Meselesi”  filmini çeken Mahsun Kırmızıgül ve ekibine sitem etmiş ve "Hepiniz utanın, Hilmi Topaloğlu'nun mezarı çökmüş, üzerinde otlar bitmiş. Siz hala adamın adını kullanıp film çekiyorsunuz. İlk önce mezarı yaptırın, oradaki adam Alişan yaptırıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Serengil'in ardından ünlü yorumcu Arto açtı ağzını yumdu gözünü. Arto açıklamasında, "Alişan da şimdi bu prestij müzik çıkmıştır, o anda gitmiştir. Kesin, mahsus biliyordur oranın bakımsız olduğunu. Onu orada birlikte örtüştürüp kendine kredi.10 yıldır yaptırsaydı o zaman bugün mü aklına geldi o mezarı yaptırmak" ifadelerini kullanarak tepki göstermişti.

Bu açıklamaların ardından Mustafa Topaloğlu, ilk kez Al Sana Haber masasına Seyhan Soylu’ya bağlanarak canlı yayında sert bir şekilde tepki gösterdi. 

Tayyar ışıksaçan’ ın “Bugün gündemde Hilmi ağabeyin mezarının çöktüğü ve çöken mezarı Alişan’ ın yaptırdığı iddiaları var. Ne diyorsun?” sorusu üzerine Topaloğlu; “Yok ya öyle çöken bir mezar yok. Onun orada büyükleri var. Dedeleri yatıyor orada. O aile mezarlığında dedesi varken onun mezarının gösterişli olması bize etik gelmedi.” diye yorum yaptı. 

Araya can alıcı sorusuyla giren Seyhan Soylu’ nun “Mustafa ağabey, Alişan şimdiye kadar hatırlamadı da, Mahsun hatırlayamadı da film çekiyorlar Prestij’le ilgili. Önce mezarına gidip bir helallik almaları gerekmez miydi?” sözleri üzerine Mustafa Topaloğlu sert konuştu. 

Selçuk Ural'dan Hakan Ural çıkışı: Benim onun gibi bir oğlum yok Selçuk Ural'dan Hakan Ural çıkışı: Benim onun gibi bir oğlum yok

Mustafa Topaloğlu “Şimdi af edersin bir şey diyeceğim!..  Sanki bir gün bayramda seyranda mezarına gidip dua mı etmişler? Böyle bir şey olur mu? Gösteriş için ölünün arkasından faydalanmaya çalışmasınlar. Kafalarını gözlerini kırarım.” diyerek tepki gösterdi.

Seyhan Soylu “Bir kere her şeyden önce dirisinden ölüsünden, etinden, sütünden yararlandılar. Adam hastayken sahip çıkmadılar. Adam öldükten sonra mezarına gitmediler. Şimdi Prestij filmi çekiliyor. Birisi filmden prim yapacak, öbürü de kendisi nemalanacak” diyerek eleştirdi. 

Bunun üzerine Topaloğlu “O filmle de işimiz var. Dur bakalım daha o işler bitmedi. Bir şey var. Bizim büyüklerimizin yanında gösterişli mezarımız olmaz. Benim orada dedelerim yatıyor. Anam yatıyor, babam yatıyor. Ne demek ona farklı mezar yapmak?” diye yorum yaptı. 

Seyhan Soylu’ nun “Bir de sanki Hilmi Topaloğlu öksüzmüş, kimsesizmiş, kimsesizler mezarlığındaymış da mezarı çökmüş, mezar yaptırıyormuş. Yani onlara mı kalmış bu? PR için mi yapıyorlar?” sorusu üzerine Topaloğlu “Bizim kim olduğumuzu Allah bilir. Çirkin şeyler bunlar. İnsan bünyesi almıyor böyle şeyleri” diyerek yorumladı. 

Editör: TE Bilisim