Savaş Kalafat’ın Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı Al Sana Haber Programının moderatörü Seyhan Soylu ticari davalı olduğu Sevim Alan’la dört aydan bu yana ilk kez canlı yayında karşı karşıya geldi.

İbrahim Tatlıses'ten oğluna... "Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" İbrahim Tatlıses'ten oğluna... "Babalık nasıl yapılır onu öğrensin"

Konu, iki gün önce medyaya yaptığı açıklamalarında, güzellik sektörüne girdiğine bin pişman olduğunu söyleyen ve 5 milyon zarar ettiğini açıklayan Nihat Doğan’ın sözleriydi. Nihat Doğan bu açıklamasında hata yaptığını anlatıyor ardından yaptığı paylaşımlarda ise isim vermeden bir hedef işaret ediyordu…

İddiaya göre ilk akla gelen kişi tabii ki iş insanı Sevim Alan’dı. Çünkü Nihat Doğan “gönül ilişkisi yaşadık” dediği Sevim Alan’la güzellik işine girmiş, sonra ikili birçok sebepten ayrılmışlardı.

İranlı hayranı Arzu Hanımla evlenip ondan doğum yapmasını beklediği şu günlerde Nihat Doğan’ın böyle bir açıklamayı neden yaptığı konusunda akıllarda sorular oluştu…  

Sevim Alan bu magazin konusunu tartışan Al Sana Haber masasına katılıp itiraflarda bulundu. Sevim Alan’ın iddiaları çok ağırdı.  Nihat Doğan bu iddialara sadece mesajlarla cevap verebildi… Seyhan Soylu, bu ortaklığın mimarı olduğunu ve Sevim Alan’ın bu işten büyük zarar ettiğini açıkladı. Sevim Alan Canlı yayında Nihat Doğan’ın “ilişki” iddiasını da yalanlayarak zarar uğradığını “ND İnşaat firması”nın 1.311.000 TL kazandığını ve bugüne kadar fatura kesmeden devlete bir kuruş vergi ödemeden ticari faaliyetine devam ettiğini söyledi… Bu paranın bir kısmını, ünlü türkücünün Deniz Bank’taki şahsi hesabına 560 bin lira transfer ederek zimmetine para geçirdiğini bunun belgelerinin de avukatı vasıtasıyla yargıya teslim edildiğini sözlerine ekledi…

Nihat Doğan'ın güzellik merkezi açılışına Diva Bülent Ersoy da katılarak bereketli olması için nar parçalamıştı. Tüm bunlara rağmen Nihat Doğan'ın ticarette battığı iddia edilerken, Sevim Alan, Doğan'ı vergi kaçırmakla suçladı.

Nefeslerin tutulduğu iddialar karşısında Nihat Doğan’ın ne söyleyeceği merak edilirken, ünlü türkücü sadece kısa mesajlarla elindeki kanıtlarla buna karşılık vereceğini söyledi… Sevim Alan, “Nihat Doğan’ın bana şahsi olarak 2 milyon TL borcu vardır. Bunu da tahsil edeceğim. Diyerek noktayı koydu… Sevim Alan’ın canlı yayında Seyhan Soylu’ya yaptığı açıklama ve itiraflar şöyleydi…

“560 bin lira Nihat Doğan’ın hesabına gitmiş bir para var.  Yani Nihat Doğan özel hesabına aldığı bir para…  Vergi kaçırmış. Bir tane faturası bile yok. Ne de fişi yok.  1 milyon 311 bin liralık paraya bir tane bile fatura kesmemiş. Gelir gider tek fatura yok…  Benim şirketimin araştırdığı her şey resmi.  Ve avukatımda. Nihat Doğan kendi personellerini devrederken sözleşmede yazdığı gibi onların haklarını vermekle yükümlü olan kişi aynı zamanda. Personellerinin hepsine 55 bin lira para verdim.”

Sevim Alan’ın bu itirafları üzerine moderatör Gökay Kalaycıoğlu ile yazışan Nihat Doğan şu mesajları gönderdi. “Fotoğraflarla her şeyi ispatlarım.  Bana borcunu verecek.  Onu Seyhan da kurtaramaz. Ticaretin ticareti olmaz. Paramı neye istinaden kesiyor? Bizim Sevim’le bir birlikteliğimiz vardı”

Editör: TE Bilisim