Alişan’ ın, karısı Buse Varol için yaptığı “Buse eğer dizi ve filmlerde öpüşseydi karım olamazdı.” açıklaması üzerine Nihat Doğan’ dan tepki gördü. Alişan’ın açıklamalarını doğru bulan Seyhan Soylu ile aksini düşünen Nihat Doğan canlı yayında yine birbirlerine girerek ağır sözler söylediler.

BU SÖZLER ALİŞAN'I KIZDIRACAK

Yani dizilerde öpüşünce namussuz, öpüşmeyince namuslu mu oluyor?”  diyen Nihat Doğan’ a Seyhan Soylu; “Sen olsan karının dizilerde filmlerde öpüşmesine izin verir misin?” diye karşılık verdi. Nihat’tan “Evet izin veririm.” yanıtını alan Soylu ise Nihat’a ağır konuştu.

İşte o diyaloglar:

Seyhan Soylu; “Oha ulan. Sen değişmişsin. Ne kadar gevşek bir adam olmuşsun. Racon ne oldu ulan? Hani delikanlılık? Sen değil miydin Seda Sayan’ ın eteğine karışan?”

Nihat Doğan; “Bırakın bunları delikanlılıkla alakası yok. Yanlış yetiştirilmişiz. İnsanlar değişir. Fikirler değişir. Benim karım mı benim kölem mi? Kadın kimseyle öpüşmeyecek mi? Alişan’ ı kınıyorum.”

Seyhan Soylu; "Ben de Alşan’ ı alnından öpüyorum. Kadın kadınlığını, erkek erkekliğini bilecek. Şu feminist ayaklarındaki kadınlar yok mu? Onların başının altından çıkıyor. Feministlik ayağına sonra lezbiyen oluyorsunuz.” dedi.

Nihat Doğan; “Kadınları sana bu kadar ezdirmem. Ve buradan da açıklama yapıyorum İzzet Yıldızhan’ ı Diyanet Başkanlığı’na, yardımcılığına da Alişan’ ı alsınlar olsun bitsin. Kumar oynarsınız, onu yaparsınız bunu yaparsınız, yalarsınız yutarsınız ondan sonra iş popülizme gelince ‘Karım kimseyle öpüşemez. Onu yaptırmam bunu yaptırmam’ Kimse de zaten sizin karınızı kızınızı merak etmiyor.” diye açıklamalarda bulunurken Nihat Doğan’ ın yakın zamanda tiyatro sahnesinde öpüşen Hamdi Alkan’ ın eşi Selen Görgüzel ile ilgili yaptığı açıklamayı bulan Seyhan Soylu “Sen ne dönek bir adamsın? Burada Hamdi Alkan’ a karısı sahnede öpüştüğü için sabır diliyorsun. Alişan’ a başka konuşuyorsun. Çifte standart yapıyorsun.”  diyerek laf üstüne laf çaktı.

NİHAT DOĞAN; İZZET YILDIZHAN’ IN 10 TANE KARISI 20 TANE ÇOCUĞU VAR"

Nihat Doğan ise “Ben kimseye farklı konuşmuyorum. Hamdi Alkan Selen hanımı Kâbe’de tavaf ederken tanımadı. Zaten oyuncuydu. Bu şekilde evlenmişsen kabul edeceksin. Alişan Buse’ yi nerede gördü? Buse tavaf mı ediyordu? Uhud tepesinde miydi? Nerede gördün Alişancığım? O da oyuncuydu beraber dizi çekerken tanıştınız.”  derken

Seyhan Soylu laf çakmada yine gecikmedi ve “Sen bunlara laf söylüyorsun ama aralarında en zamparası da sensin. İzzet Yıldızhan ile otelde basılan sen değil miydin?”  dedi.

Nihat Doğan ise “Benim hiç öyle bir basılma olayım yok. Açılan bir davam veya mahkemem de yok. Konu ben olunca nedense oklar bana dönüyor ama bu konuyu açtığın için de seni kınıyorum. Senin de elimde çırılçıplak fotoğrafların var. Kafamı bozarsan buradan paylaşırım. Şimdi AK Parti var diye muhafazakarı oynama. Eşarbı takıp Eyüp Sultan’ a gidiyorsun. Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski ablalar melek oldu.” dedi.

Seyhan Soylu bu lafın üzerine; “Ben asla inkar etmedim ki bunları. Hep anlattım. Ama 20 senedir muhafazakar bir hayat sürüyorum.” diye yanıt verdi.

Program yorumcusu Nurcan Sabur ise; “Sanat yapılıyorsa eğer, hayatın içinde doğum da var ölüm de var öpüşme de var. Hayatın yansıması bunlar. Tiyatro sahnesi ile sinema sahnesinde öpüşme arasında fark var” derken Seyhan Soylu “Ben bir adamla öpüşsem tahrik olurum. Benim kocam da buna izin veriyorsa gavattır. Namus kadına yakışır.” dedi.

Konu daha sonra İzzet Yıldızhan’ ın sahneye mayo ile çıkan pop sanatçılarına yaptığı eleştiriye geldi. “Sahneye de artık donla çıkmayın” diyen Yıldızhan’ a cevap yine Nihat Doğan’ dan geldi: “Bunu söyleyecek kişi İzzet değil. Adamın 10 tane karısı 20 tane çocuğu var." 

Editör: TE Bilisim