İki yıldır aşk yaşadığı Demet Özdemir ile 28 Ağustos'ta nikah masasına oturan Oğuzhan Koç, eşi hakkında romantik açıklamalarda bulundu.

Şarkıcılığın yanı sıra söz yazarlığıyla da bilinen Koç, Berkay Şahin’a şarkı verdiğini söylerken özel günlerde sahne tekliflerini reddettiğini söyledi.

Şarkıcı, Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre, “Özel günlerde hayatımdaki özel insanlara vakit ayırmak istedim. Birkaç senedir de yılbaşı gecelerinde sahne almayı tercih etmiyorum" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda sözleri kendisine ait olan 'Yalanı Bırak' şarkısını 'Sakiler'e veren ve grupla düet yapan Koç'un bu şarkıyı eşi Demet Özdemir'e yazdığı ileri sürülmüştü.

Oğuzhan Koç, konuyla alakalı, "Benim yazdığım bütün şarkılar Demet'e..." yanıtını verdi.

Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın aşk görüntüleri ortaya çıktı Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın aşk görüntüleri ortaya çıktı

Hamsi Festivalinde sahne aldı

Rize Belediyesi tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen Hamsi Festivali kapsamında Rize sahilinde kurulan dev sahnede konser veren Oğuzhan Koç, şarkıları ve enerjisiyle Karadenizlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser sonrasında tüm ekip arkadaşlarıyla mangalda pişirilen hamsileri yiyen Oğuzhan Koç, 'Memleketimin her yeri cennet. Sadece İstanbul değil ülkemin her yerinde konser vermek, o yöreyi, yemeklerini yakından tanımak çok büyük zenginlik. Rizelilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim. En kısa sürede tekrar geleceğim' d

Editör: TE Bilisim