Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, şimdide Tayland'ın başkenti Bangkok'ta 7 Mart'ta motosikletiyle geçirdiği kazada hayatını kaybeden Karahan Çantay’ın, Taylandlı sevgilisi ile fotoğraflarını paylaştı. Akay, “Magazin Masası'nda yayınladığım röportajda, Karahan Çantay’ın çevresindeki insanlardan gelen bazı iddialar da vardı ve yazmıştım. O iddialar ne olursa olsun Karahan Çantay'ın Taylandlı sevgilisine de deli gibi âşık olduğunu biliyordum. Çok üzgün olan Taylandlı sevgilisine ulaştım ve ‘ölene kadar Karahan Çantay’ı seveceğim.’ mesajını gönderdi.” ifadelerini kullandı.

Karahan Çantay ayrıca son röportajını 4 Ekim 2015 tarihinde ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’a vermişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen ve sosyal medyada çok konuşulan röportaj gün yüzüne çıkınca Akay, usta magazin gazetecisi Bilal Özcan’ın Instagram üzerinde yaptığı canlı yayına katıldı. Röportajla ilgili Özcan’ın sorularını yanıtlayan Onur Akay, röportaj öncesi yaptıkları sohbetleri ve röportajın detaylarını anlattı.

“YASAK AŞKA YAZILAN HAYALİ SENARYOLAR”

Röportajda, Karahan Çantay’ın Sibel Can olayları ile ilgili yorumu da dikkat çekti. Çantay, “Benim hatalarım da var. O dönem bazı anlatılmaması gereken özel şeyleri bir manken arkadaşa anlattım. Dosttur dedik, erkek erkeğe konuştuk. O da gitmiş başka bir manken arkadaşa anlatmış. Sonra olaylar Adnan Oktar’a kadar gitti ve şantaj olayları oldu. Gerisini biliyorsunuz zaten. Aslında hepsi bir yasak aşka yazılan hayali senaryolar.” ifadelerini kullanmış. Röportajda yer almayan ayrıntılarla ilgili canlı yayında Bilal Özcan’a açıklama yapan Onur Akay, röportaj öncesinde Çantay’la yaptıkları sohbette o mankenlerden birinin Yaşar Alptekin olduğunu açıkladı.

Karahan Çantay Tayland'da aşk yaşadığı iddia edilen Taylandlı kız arkadaşı ile birlikte.

Kaynak: Onur Akay, Magazin Masası

Editör: TE Bilisim