Ferhat Göçer instagram hesabından her gece 22.00’de canlı yayınlanan Evden Eve isimli yarışmanın soru kategorileri ve ipuçları ise gün içinde Ömür Gedik’in instagram hesabından veriliyor.

İkili canlı yayına katılım isteği gönderen kişiler arasından seçtikleri yarışmacılardan doğru cevap verenlere para ödülü veriyor, sohbet ediyor ve bu yolla her gece 10 aileye maddi manevi destek oluyor.

Yarışmaya katılmak isteyenler ikilinin sosyal medya hesaplarını takip ederek hem para kazanıyor hem de karantina günlerinde keyifli vakit geçiriyor.
‘’Hem maddi hem manevi katkı sağlamak amacındayız. Bu karanlık günlerde evlerinize neşe getirmek, eğlenmek için bu yarışmaya karar verdik’’ diyen Ferhat Göçer, soruları çok büyük titizlikle hazırladıklarını ve herkesin ödül kazanmasını istediklerini belirtti.

Yarışma fikrinin ortak kararla ortaya çıktığını belirten Ömür Gedik, ‘herkes için karantina günlerini kolaylaştırmak, moral olmak, bu zor günleri hep birlikte atlatmak amacındayız. Bizim başlattığımız yarışmada her gecenin sponsoru farklı bir iş adamı ya da şirket oluyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki takipçilerimize dijital ortamda konuk olarak her gün 2 bin TL ödül dağıtıyor, 10 aileye maddi katkı sağlıyoruz.’’ dedi.
 
Evden Eve yarışma program için görev yapan ekip ise karantina çağrısına uygun olarak evlerinden çalışıyor.
Editör: TE Bilisim