Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bugünkü yazsında bir fotoğraf paylaşarak Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'yi aldattığını iddia etti.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra'nın iki yıllık evliliklerini noktalaması magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor. Şimdi ise ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'ın iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Akay, bugünkü yazsında bir fotoğraf paylaşarak Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'yi aldattığını iddia etti. Onur Akay, "Selin Ciğerci'nin evliliğinini sonlandırmasının sebebi, ne şiddet ne de Gökhan Çıra'nın agresif oluşuydu. Selin Ciğerci aldatıldı ve ben defalarca aldatıldığını duyduğum halde, evlilikkeri zarar görmesin diye yazmadım. Hatta bu aldatma olaylarını zaman zaman Selin de duydu ama pek aldırmadı. Hatta Gökhan'ın Selin'i ünlü bir şarkıcıyla aldattığı da söyleniyor. Boşandıktan bir gün sonra sevgilisi ile bir restoranda görüntülediğimiz Gökhan Çıra, sevgilisi ile yakınlaştığı anlarda etraftan fotoğrafı çekilir diye son derece korkak ve tedirgindi. Bu arada arşivimizde Gökhan Çıra'nın birçok fotoğrafı da bulunmaktadır." ifadelerini kullanarak, Gökhan Çıra'nın boşandıktan bir gün sonra   bir kadınla çekilen fotoğrafını yayınladı.

Selin Ciğerci ise boşanma sebebini, "Biz sabah kalkıyoruz, aynı yerde iş eyrindeyiz, akşam aynı evdeyiz... Gün içinde işle ilgili bişi oluyor, birikiyor.. Böyle tatsızlıklar insan hayatında oluyor. İlk boşanan da ben değilim.

Herkes sinirli şu an. Gökhan biraz agresif bir adam. Şiddetin ş'si asla yok. 5 dakika sonra dünyanın en mutlu insanı. Bu onun karakteri. İlk tanıştığım zaman da sinirliydi ama iş için içine girince, sorumluluklar büyüdü... Daha fazla sinirli olabiliyor, daha gergin olabiliyor. bu da ilişkimize yansıdı." sözleri ile açıklamıştı.

Editör: TE Bilisim