Kadir Doğulu'nun geçtiğimiz günlerde bir kadınla sarmaş dolaş görüntülenmesinin ardından ünlü sanatçı ile ilgili iddialar ortaya atan ‘Felaket Tellalı’ lakabıyla anılan ses sanatçısı Onur Akay, kimliği belirlenemeyen Doğulu'nun kadın hayranları tarafından darp edildi.

Kadir Doğulu'nun geçtiğimiz günlerde bir kadınla sarmaş dolaş görüntülenmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. İhanet iddiaları ve imam nikahı söylentileri çıkan haberleri iyice alevlendirdi.

İddialar üzerine konuşan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, ilişkilerinden taviz vermedi. Doğulu ve Atagül çifti Bakü'de katıldıkları bir söyleşide ihnaet iddialarının sorulması üzerine sert tepkiler verdi.

Kadir Doğulu, iki senedir magazin programlarında kendisi ile ilgili çeşitli açıklamalar yapan Onur Akay’a, geçtiğimiz sene göndermede bulunmuş, “Allah o haberi çıkaranın yardımcısı olsun” ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz hafta Doğulu'nun iki kadınla yakın temasta bulunduğu görüntüleri ortaya çıkınca, bu sefer Akay kendi internet sitesinde Doğulu ile ilgili, “Allah o aldatanın yardımcısı olsun!” başlıklı bir yazı kaleme almıştı.

Ayrıca, geçtiğimiz hafta “Söylemezsem Olmaz” isimli magazin programına telefonla bağlanan Akay, Kadir Doğulu'nun üniversiteli bir genç kıza imam nikahı kıydığını da söyledi.

Akay canlı yayında, ünlü çiftin boşanma sürecine girdiklerini, bunu Neslihan Atagül’ün annesinden duyduğunu, ancak Kadir'in Neslihan'a 'Kariyerim için biraz zamana bırak, biraz daha uzatalım bu evliliği' diye yalvardığını da sözlerine eklemişti.

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve magazin yazarı Akay, ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile ilgili yaptığı haberler yüzünden, Doğulu’nun kadın hayranları tarafından darp edildi. 46 yaşındaki sanatçının burnu kanadı ve bir dişi kırıldı. Onur Akay, olayı şöyle anlattı:

Gülşen, Dilber dansını ve şarkısını repertuvarına aldı Gülşen, Dilber dansını ve şarkısını repertuvarına aldı

İki kadın bir anda motorla yanıma yaklaşıp, ‘Kadir Doğulu ile ilgili bir daha konuşursan bacaklarını kırarız.’ dedi. Bir tanesi kolumu bileğimden tutarak büktü. Diğeri de önce bacağımı tekmeledi sonra yüzümü yumrukladı.

Yumruklar o kadar sertti ki, burnum kanamaya başladı. Daha sonra da sağ yan üst dişimin kırıldığını fark ettim. Erkek kıyafetinde erkek gibi dövüşen iki kadındı.”

Kadir Doğulu'nun sosyal medyada da gündem olan görüntüleri sonrası Neslihan Atagül'ün annesinin kızını yanına almak istediği iddiaları ortaya atılmıştı.

Takvim'in haberine göre; Neslihan Atagül Doğulu, eşinden boşanmasını isteyen annesi ile alakalı, "Annenizi düşünün yeri geliyor sizi doğuran kadın bile sizi anlayamıyor. Benim öyle...

Yeri geliyor beni anlamıyor ve ben sürekli kendimi anlatmaya çalışıyorum. Ama bana annemden ve babamdan daha yakın biri varsa o da eşim Kadir. Eşim olduğu için değil, insan olduğu için" açıklamasında bulundu.

Neslihan Atagül'ün boşan baskısı yapan annesini hayatından çıkardığı iddia edildi.

Neslihan Atagül, Bakü de ki etkinlikte bir hayranının sorusunu yanıtlarken "Neden gördüğünüze inanmıyorsunuz?" sorusunu yönelterek eşine destek vermiş, Annesini eleştirmişti.

Onur Akay, Kadir Doğulu ile ilgili yaptığı haberler yüzünden, Doğulu’nun kadın hayranları tarafından darp edildi.  46 yaşındaki sanatçının burnu kanadı ve bir dişi kırıldı.

Editör: TE Bilisim