Gökhan Mete ve Ayşe Kökçü’nün olaylı gecesi 

Tiyatro, dizi ve sinema oyuncu Gökhan Mete ve eşi Ayşe Kökçü, Bodrum Türkbükü'nde olaylı bir gece geçirdi. Alkollü olduğu anlaşılan Gökhan Mete ve arkadaşı, birbirlerine ağıza alınmayacak küfürler sarf edip yumruklar savurunca Kökçü aralarına girmeye çalıştı.

Kökçü, eşini sakinleştirmeye çalıştığı sırada Mete, gazetecilerin flaşları ardı ardına patlayınca kavgaya tutuştuğu arkadaşıyla gazetecilerin üzerine yürüyüp küfürler savurdu.

İki arkadaş alkolün etkisiyle aralarındaki kavgayı unutup, gazetecilere küfürler savurmakla da yetinmedi. Bir muhabirin boğazını sıkmaya çalışan Mete, sonrasında eline aldığı taşla korkuttu.

Sokak ortasında bağırarak gazetecileri darbedip küfürler savuran Mete’yi eşi de sakinleştiremedi. Yanındaki arkadaşı çıkan arbedede yere düşüp kapaklanınca Kökçü’nün yardımına araçla başka bir arkadaşı gelip ikiliyi götürmeye çalıştı.

Mete’nin kavga ettiği arkadaşı araca binmeyi kabul etse de Mete elindeki taş ile muhabirlere hareket ve küfür ederek tehditler savurmaya devam etti.

Ayşe Kökçü, "Ne olur bin gidelim” diye eşine defalarca bağırsa da, Mete alkolün etkisiyle hiç de oralı olmadı.

Kaynak: Umut Ünver, Milliyet

Editör: TE Bilisim