Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Mert Fırat, Eylül 2018'de hayatını sosyetenin tanınmış isimlerinden İdil Fırat ile birleştirdi. Çift, geçtiğimiz kasım ayında Seyhan Mia adını verdikleri kızlarına kucağına aldı.

Bir süredir vaktinin büyük bir bölümünü eşi ve kızıyla geçiren Mert Fırat'a ait olduğu iddia edilen bazı mesajlar sosyal medyada hızla yayıldı.

Mert Fırat'ın sosyal medyada dolaşan iddialara ne yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

40 yaşındaki Mert Fırat, geçtiğimiz yıllarda kendisine yöneltilen "Çapkın mısınız?" sorusuna, “Yazılıp, çizildiği gibi çapkın bir adam değilim” yanıtını vermişti.

Sosyal medya da eşi İdil Fırat'ı aldattığı iddia edilen oyuncu Mert Fırat, atılan tweetlerle ilgili olarak avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada hukuki yollara başvuracaklarını açıkladı.

Mert Fırat'ın Avukatından yapılan açıklama şöyle:

Değerli Basın Mensupları,
Mert Fırat & İdil Fırat çiftinin avukatı Mehmedali Barış Beşli tarafından gönderilen basın açıklamasını aşağıda paylaşıyoruz.

Kamuoyunun dikkatine,

Müvekkilim Mert Fırat ile ilgili olarak internet ortamında, sosyal medyada iki yıldır süregelen sistemli ve düzenli olarak asılsız suçlamalarla paylaşımlar yapılmaktadır.

Müvekkile ve ailesine karşı yapılan ve sistematik şekilde devam eden asılsız ithamlar, hakaret ve saldırılar ile ilgili, daha önce de takipçisi, davacısı olduğumuz gibi yine bugün de gerekli hukuki süreç İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde başlatılmıştır,

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

26.03.2021

Av. Mehmedali Barış Beşli

Editör: TE Bilisim