Oyuncu Özge Özpirinçci, kendisi gibi oyuncu Burak Yamantürk ile 18 Eylül 2021'de nikah masasına oturdu. Genç çift aynı yıl kızları Mercan'ı kucağına aldı. İlk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşayan ikili, evlilikleriyle örnek çiftler arasında gösteriliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, oyuncu arkadaşı Özge Özpirinçci'yi doğum gününde yalnız bırakmadı.

1 Nisan gecesi 37'nci yaşını kutlayan Özge Özpirinçci'nin doğum gününe Kıvanç Tatlıtuğ, Birkan Sokullu ve Serkan Keskin gibi ünlü isimler katıldı. Partinin en dikkat çeken ismi ise Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli oldu.

Oyuncu Özge Özpirinçci, uzun yıllar aşk yaşadığı oyuncu Burak Yamantürk ile 18 Eylül 2021'de nikah masasına oturmuştu. Mutlu çift aynı yıl kızları Mercan'ı kucağına almıştı.

İlk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşayan ikili, özel hayatlarıyla gündemde.

Selçuk Ural'dan Hakan Ural çıkışı: Benim onun gibi bir oğlum yok Selçuk Ural'dan Hakan Ural çıkışı: Benim onun gibi bir oğlum yok

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Sosyal medya hesaplarından aşk dolu paylaşımlar yapan Özpirinçci ve Yamantürk, dün akşam büyük parti düzenlendi.

37'nci yaşını kutlayan Özge Özpirinçci, doğum günü etkinliğine dostlarını davet etti.

Ünlü isimlerin akın ettiği partiden renkli kareler sosyal medyada paylaşıldı.

Necip MemiliUmut Evirgen - Birkan Sokullu - Burak Yamantürk

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI!

Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizar, Birkan Sokullu sevgilisi Eda Gürkaynak, Berrak Tüzünataç, Aslı İnandık, Umut Evirgen, Necip Memili, Ece Sükan ve Serkan Keskin, Özprinçci'yi yalnız bırakmadı.

Partinin en dikkat çeken ismi ise Çağla Şıkel ve Avukat sevgilisi Nail Gönenli oldu. Çift objektiflere mutluluk pozları verdi.

Editör: TE Bilisim