Reklam yüzü olan güzel sanatçı, yerli ve yabancı birçok markadan teklif aldığını fakat kendisinin Türk kozmetik markası  ile anlaştığını söyledi.

Açılış kurdelasını kozmetik firmasınınYönetim Kurulu Başkanı Servet Şerifoğlu ile birlikte kesen Özge Ulusoy'un kulislerde 1 milyon TL aldığı söylentiler arasında.

Servet Şerifoğlu  daha önce de Özge Hanım’la reklam çalışmaları yaptıklarını, bu anlaşmadan oldukça mutlu olduklarını dile getirdi.

Ünlü Manken Ulusoy “Güzel bir haber vereceğim. Yeni bir anlaşma yaptık. Ben bir markaya güvenmiyorsam hiç bir şekilde paylaşıp reklam yapmıyorum. Çok güvendiğim bir marka ve ben de bu çatı  altında kendi koleksiyonumu çıkaracağım.” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şerifoğlu ise “Uraw ailesi olarak daha önce de Özge Hanım’la reklam çalışmaları yapmış ve oldukça olumlu etkileşim almıştık. Özge Hanım’ın mütevazi kişiliği ve sempatikliği Uraw marka yüzüyle kesişmesinden dolayı kendisi en çok çalışmak istediğimiz isimdi.  Bu anlaşmadan dolayı oldukça mutluyuz” dedi.

Editör: TE Bilisim