Yüzünü gerdiren Cenk Eren son haliyle takipçilerini şaşırttı Yüzünü gerdiren Cenk Eren son haliyle takipçilerini şaşırttı
Moda yan sanayide başlar” mottosuyla 67. AYSAF Fuarı kapsamında Özge Ulusoy, Zeliha Çal ve tescilli güzellerin katılımıyla gerçekleşen defilenin organizatörlüğünü Nes Prodüksiyon, Koreografisini ise Asil Çağıl yaptı. Katılımcı firmaların “ayakkabı tabanları, deri, suni deri, kumaş tekstil, eva malzemeleri ile metal ve plastik aksesuar ürünleri”nin modeller üzerinde sergilendiği defileler, AYSAF tarihinde de ilklere imza attı.
Yakışıklı genç model Berat Aksal, Best Model Of Turkey Yarışması'ndan sonra ikinci kez podyumda yer almanın heyecanını yaşadı.

Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği AYSAD ve Artkim Fuarcılık iş birliği ile düzenlenen “Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı AYSAF”, 16-19 Kasım 2022 tarihleri arasında üretici ile alıcı arasında bir kez daha önemli bir köprü görevi görüyor.

Avrasya'nın en büyük ayakkabı yan sanayi sektör buluşması AYSAF’ta, ayakkabı yan sanayi sektörünün, ayakkabı modasına renk, malzeme yapısı, aksesuar ve modeller açısından verdiği yön ve yenilikler sergileniyor. 2 gün boyunca süren defilelerde, izleyiciler bir ayakkabıyı oluşturan tüm parçaların neler olduğunu da yakından görme fırsatı buldu ve fuara çok renkli bir hava katan defilelerde keyifli vakit geçirdiler.

AYSAD Başkanı Sait Salıcı: “Hedefimiz Türkiye’yi dünyanın ayakkabı yan sanayi merkezi yapmak”
Türkiye’nin ayakkabı sektöründeki 3 milyar dolarlık ihracat yol haritasında AYSAF’ın kritik bir rol üstlendiğini belirten Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği Başkanı Sait SALICI, “Başarının testi, ihracat yapıp yapamadığınızdır. 2021 yılında 1 milyar dolarlık ihracat rakamının üzerine çıkan, 2022 yılının son çeyreğine ise yüzde 23’lük büyüme oranlarıyla giren ayakkabı sektörü, ülkemizin ihracattaki en önemli oyuncuları arasında yer alıyor.

Biz de sektörün çatı kuruluşu olarak, gücümüzü uluslararası arenada gösterdiğimiz Ayakkabı Yan Sanayi Fuarımız AYSAF’ı sürekli geliştirerek; daha büyük hedeflerle, potansiyelimizi tüm dünyaya duyuracağımıza inanıyoruz” dedi.

SALICI, ayakkabı yan sanayi firmalarımız son derece kapasiteli, teknolojik yeniliklere açık ve ihracat taleplerini karşılayacak yeterli alt yapıya da potansiyele de sahip. AYSAD olarak hedefimiz, Türkiye’yi dünyanın ayakkabı yan sanayi merkezi yapmak. Geleneksel sektörümüzü, yeni ekonominin içinde yine önemli bir yere taşıyacağımıza dair inancımız tam” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim