Müzik, televizyon ve sanat camiasında pek çok ünlüyle birlikte yürüttüğü projeler, yazdığı kitaplar, İstanbul eğlence hayatına kazandırdığı mekanlar ve ses getiren sosyal sorumluluk kampanyalarıyla kendinden söz ettiren iletişim danışmanı Özgür Aras, önceki gece çok özel bir partiyle yeni yaşını kutladı. İstanbul W Hotel Akaretler’in süit odasında gerçekleşen doğum günü partisinde Özgür Aras'ı yakın arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Sanat dünyasının yakından tanıdığı iletişim danışmanı Özgür Aras, yeni yaşına dostlarıyla girdi. Kaç yaşına girdiğini soranlara "Yine 35. yaşımı kutluyorum, hatta bu gece 34'ten gün aldım" diyerek esprili bir yanıt veren Özgür Aras, arkadaşlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Özgür Aras'ın W Hotel Akaretler’in süit odasında gerçekleşen renkli doğum günü partisinde yakın dostları Armağan Çağlayan, Aşkım Kapışmak, Berkay, Dilan Çıtak, Hande Ünsal, Irmak Ünal, İpek Açar, İrem Derici, Levent Dörter, Melike Öcalan, Merve Özbey, Reyhan Karaca, Sibel Tüzün, Serkan Seki, Stelyo Pipis, Suadiye, Tan Taşçı, Yeliz ve Zerrin Özer hazır bulundu.



YONCA VE İREM’DEN GÖBEK SHOW

İstanbul gece hayatında son günlerin en gözde Dj ‘i Tahsin Yayla’nın müzikleriyle sabahın ilk ışıklarına kadar eğlen misafirler gecede dans eden zenne Segah’ın Yonca Evcimik ve İrem Derici ile göbek showuna alkışlarıyla eşlik ettiler.

DENİZ SEKİ‘DEN MEKTUP


Özgür Aras'a en anlamlı hediye ise Bakırköy Cezaevi'nde tutukluluk hali devam eden Deniz Seki'den geldi. Seki, 2,5 yıldır kendisini hiç yalnız bırakmayan yol arkadaşı ve menajeri Özgür Aras‘ın doğum gününü yolladığı bir mektup ve üzerinde not olan diyet bisküvi hediyesi ile kutladı.

Özgür Aras, mektubunda “Seni tanıdığım her güne duacıyım.. İyi ki doğmuşsun kardeşim…” yazan Deniz Seki'ye sosyal medyadan cevap verdi.

Deniz Seki'nin kendi yazdığı mektup ve elleriyle yaptığı hediye bilekliğin fotoğrafını paylaşan Özgür Aras'ın “Son 3 açık görüşümüz kaldı… Özgür bir deniz gördüm sanki!" notlu paylaşımı binlerce beğeni aldı.
Editör: TE Bilisim