‘Felaket Tellalı’ lakabı ile ünlenen Onur Akay, Harika Avcı’nın bir pansiyon odasında yaşamaya başladığını ve zor günler geçirdiğini duyurdu.

"Harika Avcı İstanbul Kartal’da bir pansiyon odasında yaşamaya başladı. Maddi sıkıntılar nedeni ile her şeyini satan Avcı’nın pansiyon parasını ise Avustralya’da yaşayan bir fanı ödedi."

"Assolistlik yaptığı ve paraya para demediği yıllarda, evinde sıkıldığı zaman ünlü otellerin kral dairesine gidip bir ay orada kalırdı."

"Avcı, yaşadığı büyük dolandırıcılık olaylarından sonra maddi olarak zor günler geçirmeye başlamıştı. Elinde belli bir miktar parası kalmıştı ve çevresi ev alması için kendisini zorlamıştı. Ancak ev almayan Avcı, o parayı da harcadı."

"Ayrıca kiloları nedeni ile mide küçültme ameliyatı da olmuş, çok zayıflamış ve tanınmaz bir hale gelmişti. Bozulan psikolojisi nedeni ile evden hiç dışarı çıkmıyordu ve doğalgaz parasını bile ödeyemiyordu.Şimdi ise elinde olanları da kaybeden ve bir Cahide Sonku olayı yaşayan Harika Avcı’ya yardım eli uzatılması gerekiyor." 

Bu haberlerin ardından Harika Avcı sosyal medya hesabından açıklama yaptı:

Harika Avcı sosyal medya hesabından iddialara yanıt vererek; "Canlarım merakınızı gidermek istedim. Hakkımda çıkan haberler asılsızdır. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Teşekkürlerimle. Harika Avcı" notunu paylaştı.

Kaynak: Hürriyet

Editör: TE Bilisim