İş insanı Serkan Kodaloğlu ile boşanmasının ardından yeniden gençlik aşkına dönen Petek Dinçöz, unutmadığı sevgilisi işletmeci Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturdu. Dinçöz'ün giydiği dekolteli gelinlik ise hayranlarından tam not aldı.

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, Serkan Kodaloğlu ile boşandıktan sonra mutluluğu yeniden eski aşkında buldu.

Dinçöz çocukluk aşkı işletmeci Nida Büyükbayraktar ile lüks bir otelde kıyılan nikah ve düğün töreni ile dünya evine girdi.

ŞAHİTLİKLERİNİ ARKADAŞLARI YAPTI 

Elliot Page, yeni kimliğiyle ilk filminin galasına katıldı Elliot Page, yeni kimliğiyle ilk filminin galasına katıldı

Törende, Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar'ı aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Çiftin nikah şahitliğini Çetin Kırışgil ile Ayça Açelya yaptı.

Petek Dinçöz nikah defterini imzalarken.

GELİNLİĞİ TAM NOT ALDI 

Törene, Dinçöz'ün giydiği gelinlik damga vurdu. Göğüs dekolteli bir gelinlik tercih eden Dinçöz, hayranları ve takipçilerinden tam not aldı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞTU 

Petek Dinçöz, nişan haberini 'Mutlu bir yuva kurmak için attığımız ilk adımımız hayırlı olsun, Rabbim bizi birbirimizden hiç ayırmasın' notu ile sosyal medya hesabından duyurmuştu.

SÜRPRİZ KINA GECESİ 

Arkadaşları Petek Dinçöz için dün akşam kına gecesi organize etti.Ellerine kına yakılan Dinçöz, gecenin fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı.

MAHKEMEYE BAŞVURDU 

Ünlü şarkıcı, nikah öncesi yeniden evlenebilmek için beklemesi gereken 300 günlük ‘iddet’ süresinin kaldırılması talebiyle avukatı aracılığıyla mahkemeye başvurdu, Dinçöz'ün talebi kabul edildi..

Editör: TE Bilisim