PETEK DİNÇÖZ KIBRIS'TA SAHNE ALDI

Konser öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Dinçöz, 2015’te kötü insanların olmadığı bir dünya dilediğini söyledi. Yeni yılda bir bebek, bir single ve konuklarını ağırlayabileceği bir TV programı yapmak istediğini belirten Dinçöz, ekip arkadaşlarıyla birlikte kadeh kaldırarak yeni yıllarını kutladı ve toplu olarak fotoğraf çektirdi.

Üst kısmı taşlarla süslü göğüs dekolteli mavi bir elbise ile sahneye çıkan Dinçöz, eşini çok sevdiğini ve çok kıskandığını söyledi. ‘’Eşim şu anda çocukluk arkadaşımın karşısında oturuyor, gözüm arkada değil’’ diyen Dinçöz, şarkılarının çoğunu konuklarıyla birlikte hep bir ağızdan seslendirdi.

Bir ara masasına oturduğu eşinin gözlerine bakarak şarkılarını seslendiren Dinçöz, hayranlarıyla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. ‘’2015’te rabbim aşk isteyene aşk, çocuk isteyene çocuk versin. Bütün kötülükleri geride bırakalım’’ diyerek tüm konuklarının bez peçeteleri ellerine alarak sallamalarını isteyen ve geri sayım yaparak yeni yıla sahnede giren Dinçöz, yanına giderek öptüğü eşine ‘’Seni seviyorum’’ dedi.

Petek Dinçöz Yılbaşı gecesi eşine dönerek "Seni seviyorum" dedi. Dinçöz bir ara izleyicileri sahneye davet ederek birlikte oynadı.
Editör: TE Bilisim