Ünlü koreograf Erez Eğilmez tarafından gerçekleştirilen gece misafirlerin yoğun ilgisi ve bazı misafirlerin dışarıda kalması nedeniyle yaklaşık 1 saatlik gecikme ile başladı. Mekan içindeki bir üniversite yetkilisinin Erez Eğilmez'e mekanda yer kalmadığından dolayı 'bazı insanları yerinden kaldırın' diyerek hakarete varan davranışlar sarf etmesi üzerine kısa bir gerginlik yaşandı. Erez Eğilmez bundan dolayı geceyi terk etmeye niyetlendiysede görevliler ve danışmanlar tarafından sakinleştirilerek konu tatlıya bağlandı.

Moda tasarım öğrencileri tarafından tasarlanan kaftanı ile izleyenlerin karşısına çıkan ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu defilede büyük ilgi görürken, uzun süre ayakta alkışladı. Fettahoğlu, dizdeki rolü ile örtüşen kıyafeti ile tüm dikkatleri üzerine çekti. 'Lale Devri' dizisinin güzel oyuncusu Açelya Elmas, yakışıklı manken Yüce Arslan'ında podyuma çıktığı defileyi Taş bebek lakaplı efsane sanatçı Gönül Yazar da protokolden izledi.

Erez Eğilmez, Türk Müziği'nin efsane ismi Gönül Yazar'a plaket taktim etti.

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Mahidevran Sultan'ı Nur Fettahoğlu podyuma çıktı.


Açelya Elmas

Açelya Elmas pembe gelinlikle şaşırttı.


Co Co Mondy's de ki defile büyük ilgi gördü.


Açelya Elmas, Danimarka Kraliyet Ailesi'nin danışmanı Karin Fizi ile  birlikte
magazinsortie.com'a özel poz verdi.

Nur Fettahoğlu

Gönül Yazar, Erez Eğilmez

Yüce Arslan

Türk Müziği'nin Taş Bebeği Gönül Yazar



Muhteşem Yüzyıl dizisinin Mahidevran Sultan'ı podyuma kaftanla çıktı.

Haliç Üniversitesi öğrencilerinin tasarımlarının sergilendiği defile büyük ilgi gördü.

'Gizemli Öykülerde Kadın' adlı defile Co Co Mendy's da büyük ilgi gördü. Büyük izdihamın yaşandığı defilede, birbirinden ünlü oyuncu ve mankenler podyuma çıktı. Prof. Dr. Esin Sarıoğlu ve Prof. Dr. Şebnem Temin ile Danimarka Kraliyet Ailesi'nin danışmanı Karin Fizi'nin de katıldığı defile coşkulu görüntülere sahne oldu.

Editör: TE Bilisim