Kibariye, dün akşam Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in sunduğu 'Benzemez Kimse Bize' adlı programa konuk oldu. Son günlerde genç eşi Ali Küçükbalçık tarafından aldatıldığı konuşulan Kibariye'nin yeni imajı dikkat çekti.

Star Tv'de "Benzemez Kimse Bize" programıra konuk olan Kibariye yeni imajıyla dikkat çekti.

Şafak Sezer Kibariye'yi ti'ye aldı...

Şafak Sezer, Star Tv ekranlarında canlı yayınlanan "Benzemez Kimse Bize" programında, peruk ile programa çıkan Kibariye'yi ti'ye alarak peruk taktı. 'Kimbilir' şarkısını yarıda kesen Kibariye "Çıkar onu kafandan", "İlk kez peruk taktım çıkartırım bak" diyerek Sezer'e tepki gösterdi. Kibariye, Şafak Sezer'in peruğu çıkarmaması üzerine sanatçı kulise giderek peruğunu attı ve günlük kıyafetiyle programa çıktı. 

Peruk takan ünlü şarkıcının görüntüsü sosyal medyada çok konuşuldu. Kibariye'nin yeni imajı takipçilerini ikiye böldü. Kimi kullanıcı, "Yakışmış. Kendisi beğendiyse bize laf söylemek düşmez." derken, kimisi ise şarkıcıya, "Acilen eski haline dön." uyarısında bulundu.

Kibariye'nin program sonunda "Gelmeseydim keşke" dediği ekranlara yansıdı.

"BU KİBARİYE Mİ?"

Takipçilerinden Kibariye'ye yapılan yorumlardan bazıları;

- "Mine Koşan sandım."

- "Hiç yakışmamış."

- "Kibariye, İzel olmuş."

- "Demet Akalın'a benzettim bir an."

- "Peruk saç yakışmamış. Kibariye'ye sarı saç yakışıyor."

- "Bu Kibariye mi?"

- "Zerrin Özer'e benzemiş."

- "Kiboş Gülden Karaböcek olmuş"

"BURADAKİ EN GÜZEL KADIN BENİM" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluşan sanatçı, konser sırasında, "Yıkılıyor bu kadın. Buradaki en güzel kadın benim. Yaşıma göre çok güzelim." diyerek kendini övmüştü. Kibariye'ye sevenleri de alkışlarla destek vermişti.

Editör: TE Bilisim