Usta magazinci Salih Keçeci'nin sahibi olduğu Quality Of Magazine Dergisi'nde reklam müdürlüğü yapan kızı Eda Keçeci ile, Fanatik Gazetesi'nin İddia editörü Bozhan Memiş, geçtiğimiz gece dünya evine girdi.

Boğaz'ın en güzel yerlerinden birisi olan Portax'de yapılan düğüne iş, cemiyet ve medya dünyasından çok sayıda seçkin davetli katıldı. Nikahta gelinin şahitliğini işadamı Yılmaz Ulusoy yaparken damadın şahitliğini ise Selami Bozanoğlu üstlendi.

Düğüne katılanlar arasında Figen - Fatih Kıral, Esra - Fatih Öztürk, Asiye - Mustafa Kefeli, Yüksel Mermer, Sibel Vatandost, Ceyda - Bilal Kadayıfçıoğlu, Esen - Alper Ziyal, Hülya Aşık, Serap Tibuk ve Feryal Gülman gibi tanınmış isimler yer aldı. Düğünde Eda Keçeci, Nur Yerlitaş imzalı gelinlik giyerken; damat Bozhan Memiş ise Damat Tween marka smokin tercih etti.Nikah Sonrası Yeni Türkünün Baba Şarkısı Eşliğinde babası salih keçeci ile dans eden Eda Memiş göz yaşlarına hakim olamadı. Salih Keçeci kızının Gözyaşlarını eliyle sildi. Mutlu çift balayını Mısır'da geçirecek.

Quality Of Magazine dergisi reklâm müdürü Eda Keçeci, gazeteci Bozhan Memiş ile evlendi.

Editör: TE Bilisim