Geçirdiği estetik operasyonlarıyla gündeme gelen ünlü isim Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde güzellik uğruna yeniden bıçak altına yatmıştı. Sosyal medya hesabından yayınladığı videoda 'Lolita olacağım' açıklamasıyla herkesi şaşırtan ünlü şarkıcı, estetik yaptırıp da söylemeyenleri hedef aldı

Seda Sayan evliliği dışında yaptırdığı estetik operasyonlarla da magazin gündeminden düşmüyor.

Geçmişte 'Fransız askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren Sayan, daha sonra burnu ile dudağı arasındaki mesafeyi kısalttırmak için de "dudak liftingi" yaptırmıştı.

Selçuk Ural'dan Hakan Ural çıkışı: Benim onun gibi bir oğlum yok Selçuk Ural'dan Hakan Ural çıkışı: Benim onun gibi bir oğlum yok

Yüzüne yaptırdığı işlemlerle gündemden düşmeyen Sayan, geçtiğimiz ay ise bacakları için estetik operasyon geçirmişti.

Son zamanlarda zayıflayan ve bacakları 38 cm incelen Seda Sayan, 'Barbie Bebek' uygulaması yaptırmıştı.

Estetikleriyle adından söz ettirmeye devam eden 60 yaşındaki şarkıcı, bayram günü de doktorunun kapısını çalarak; alt yüzü ve gıdısı için 'Lolita Lift' ameliyatı oldu.

O anları Instagram hesabından yayınlayan Sayan, doktoruna; "Lolita olacağım, değil mi hocam?" dedi.

Bugün 2. Sayfa'nın canlı yayınına telefonla bağlanan Seda Sayan, sanatçı arkadaşlarına isyan etti: Ben söylüyorum. Millet yaptırıp yaptırıp 'bende hiçbir şey yok' diyor. Ben de diyorum ki 'yav he he'. Şu camiada bir tek her yerini yaptıran benim.

SEDA SAYAN EŞİ ÇAĞLAR ÖKTEN İLE EVLİLİKLERİNİN BİRİNCİ YILINI KUTLADI

Seda Sayan ile Çağlar Ökten evliliklerinde bir yılı geride bıraktılar. Ünlü çift hakkında geçtiğimiz aylarda boşanma iddiaları ortaya atılmıştı. Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in kavga ettikleri, çıkan kavgada Ökten'in evlerinin camlarını indirdiği dahi öne sürülmüştü.

Seda Sayan, çıkan bu dedikodulara '2. Sayfa' programında cevap vermiş ve olayın perde arkasını anlatmıştı.

Instagram'ın hikaye bölümünden eşiyle çekildikleri bir fotoğraf karesini paylaşan Sayan, "1'inci yılımız kutlu olsun sevgilim" mesajını yazdı ve Ebru Gündeş'in 'Beyaz' şarkısını ekledi.

Editör: TE Bilisim