Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşanma kararı aldılar.

Selin Ciğerci, uzun zamandır birlikte olduğu Gökhan Çıra ile 2019 yılında nikah masasına oturmuştu.

Her seferinde birbirlerine duydukları aşkı anlatan çift hakkında sık sık ihanet haberleri gündeme geliyordu.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, Cuma günü Beykoz Adliyesi’nde boşanacaklar.

İddiaların ardından Posta'ya konuşan Selin Ciğerci; boşanacaklarını doğruladı.

Öte yandan çift; evlat edinmek istediklerini açıklamış, bunun için yurtdışında başvuru yaptıklarını açıklamıştı.

4 MİLYON TL'LİK ARACIN AKIBETİ BELLİ OLDU

Snob Magazin'in haberine göre; 2019 yılında Selin Ciğerci ile nikah masasına oturan Gökhan Çıra, eşine geçtiğimiz nisan ayında doğum günü hediyesi olarak 4 milyon TL değerinde Mercedes marka araba satın almıştı.

Boşanma sonrası 4 milyon TL değerindeki aracın Selin Ciğerci'de kalacağı ve tarafların birbirinden maddi olarak herhangi bir talepte bulunmayacağı öne sürüldü

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci birbirlerine oldukça yakıştırılıyordu. Malesef evlilik yürümedi ve çift boşanma kararı aldı.

İHANET İDDİASIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Geçtiğimiz sene Selin Ciğerci ve futbolcu eşi Gökhan Çıra'nın ihanet gerekçesiyle boşanacağı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

Ciğerci'nin, sunucu Melisa Emirbayer ile eşinin ilişkisini öğrenince; genç kadının evine bıçakla gidip, yüzüne kezzap atmakla tehdit edip, şiddet uyguladığını öne sürülmüştü.

Selin Ciğerci, "Kimseyle uğraşmadım ben. İftira atıyorlar. Biri çıkıyor 'Anne olamayacaksın' diyor, biri 'Cinsiyet değiştirdin' diyor. Biri de 'Aldatılması normal' deyip, yerden yere vuruyor. Ben ne yapmışım ya! Herkes kendi ahlakına, geçmişine baksın!" demişti.

Editör: TE Bilisim