Instagram’da canlı yayın yapan Selin Ciğerci, “abla çok önemli bir soru soracağım” diyen bir takipçisini yayına aldı. Yayına katılan kişi bir anda cinsel organını gösterdi! Ciğerci, takipçisini hemen yayından attı.

Daha sonra yazılı bir açıklama yapan Selin Ciğerci'yi konuyu anlamayan takipçileri için bir video paylaşarak Avukatının devreye girdiğini açıkladı.

Selin Ciğerci paylaştığı video da şunları söyledi: "Hasta, sapık... Size şeref ve namus sözü veriyorum, o kişiyi bulucam"

"Hayatım boyunca ilk defa böyle birşey yaşıyorum. Herkesin başına böyle birşey gelebilir. Bir milletvekili bile canlı yayına aldığı bir takipçisinin kimin ne göstereceğini, canlı yayında neresini açacağının farkına varamaz. Biraz önce eşim Gökhan da sinirlendi. İnanılmaz derece de modum düşük ve çok mağdur durumdayım. Hiç düşünemezdim. Çünkü biz hanımefendilerle sohbet ederken, beni al önemli bir soru sorucam diyen bir profili açtım ve Ramazan ayında olur olmadık bir yerini gösterdi. Bu herkesin başına gelebilir. Sanıyorsa ben bunun altında kalıcam, onu bulamıycam, avukatım uyuyordu, uyandırdım, böyle böyle bir durum var kalk dedim, kalktı Pazartesi günü ilgilenecek. Allah bu tür insanlara akıl sağlığı versin. Hasta, sapık... O yüzden çoluğunuza çocuğunuza dikkat edin, böyle insanlar var. Malesef var. Bunlar böyle etrafı kirletiyorlar. Benim takipçi kitlemi hepiniz az çok biliyorsunuz, ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. İnanılmaz derecede mağdurum. Twitter'a da girdim, her yere girdim. Vermiş olduğunuz destekten dolayıda teşekkür ediyorum. Herkes yazmış, 'Selincim bul onu' diye. Size şeref ve namus sözü veriyorum, gerçekten bulucam!"

Editör: TE Bilisim