“Artık yoruldum 23 yıldır TV programları yapıyorum. Pek çok formatta ekrana çıktım. Magazin de bunlardan biriydi. Ama artık magazin yapmayacağım. Bunu beni sevenlerde istemiyor. Annem de istemiyor. Böyle bir karar aldım.  Bu saatten sonra başka projeler yapacağım. Mevcut kanalımdaki yayın gittiği yere kadar gidecek. Bittiğinde magazini bırakacağım. Çünkü magazinde çok yoruldum, yıprandım.  Yeni bir format üzerine çalışıyorum. Sanırım yeni yılda bu formatla ekranlarda olacağım. Beyaz TV’yi seviyorum. Kanalın patronunu da seviyorum. Ben magazinci değilim ki. Ben gazeteci de değilim.  Ben Seren Serengil olduğum için o masadayım. Seyirci, benim magazin yorumlarımı sevdiği için ben oradayım. Ben magazin yorumcusu değilim haşa…”

İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet'i mirasından men edeceğini açıkladı! İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet'i mirasından men edeceğini açıkladı!

Seyhan Soylu’nun, Seren Serengil üzerinden Söylemezsem Olmaz Masasına gönderdiği yeni yıl mesajıyla ilgili tepki geldi. Serengil, “mesajınızı siz kendiniz gönderin. Kimseye aracılık yapmam. Ben mesajınızı alıyorum. Cevabını veriyorum. Onlara siz söyleyin. Ben söylemem.” Diyerek hem yayın yaptığı masaya hem de yapım ekibine olan kırgınlığını belli etti.

Editör: TE Bilisim