46 kiloya düşerek geçtiğimiz günlerde Dumping Sendromu hastalığına yakalandığı ortaya çıkan ve "Ameliyat olmazsam yaza çıkmazmışım" diyen Seren Serengil'den güzel haber geldi. Seren Serengil ve Mustafa Rahman Tohman'ın arkadaşlıkları aşka dönüştü. Daha düne kadar Tohma için dostum diyen Serengil evlilik kararı alarak magazin gündemine bomba gibi düştü. İnstagram hesabından mutlu haberi Seren Serengil duyurdu. Takipçileri heyecanlandıran Seren Serengil Kutsi'nin ilan-ı aşk şarkısını hikayesine ekleyip "Evet dedim " yazdı.

2 yıldır aynı arkadaş ortamında bulunun Seren Serengil ve Mustafa Rahman Tohma evlilik kararı aldı. İkili daha öncede aşk haberleri ile gündeme gelmiş Serengil ise her defasında arkadaş olarak gördüğünü ve aşk olamayacağını söylemişti.

Seren Serengil ise arkadaş olarak çok sevdiği Mustafa Rahman Tohma'yı kaybetmek istemediğinden aşk yaşamaktan korkuttuğunu dile getirmişti. Mustafa Rahman Tohma ilgisini Seren Serengil'e belli etmekle kalmamış herkese duyurmuştu. Sosyal medya hesabından paylaşarak hayranlarını heyecanlandırdı.

Seren Serengil, sosyal medya hesabından "En yakın arkadaşım" dediği Mustafa Rahman Tohman evlilik kararı aldığını sosyal medya hesabından duyururken; "bu kez ezber bozdum" dedi.

Seren Serengil, Mustafa Rahman Tohma'nın evlilik teklifine "Evet" dediğini sosyal medya hesabından Kutsi'nin şarkısı ile duyurdu.

Editör: TE Bilisim