Şeyma Subaşı evlenme teklifi alınca sevinçten havalara uçtu

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlilik hazırlığında olan Şeyma Subaşı, hamilelik iddiaları sonrası şimdi de evlilik teklifiyle gündemde.

İspanya da Mısırlı sevgilisi Mohammed'e 'evet' diyen Şeyma Subaşı sevinçten havalara uçtu.

Uzun süredir İspanya’nın Ibiza adasında sevgilisi ile tatilin keyfini doyasıya çıkaran bir çocuk annesi Subaşı, dün aldığı evlilik teklifiyle adeta havalara uçtu.

Mohammed Alsaloussi'un evlilik teklifini kabul eden 30 yaşındaki fenomen, romantik karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

"UNUTULMAZ BİR AN" 

Instagram'da 3.2 milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı’nın paylaşımına kısa sürede 200 binden fazla beğeni ve çok sayıda tebrik mesajı geldi.

Mohammed Alsaloussi & Şeyma Subaşı evlilik kararını öpüşerek kutladı.

Evlilik teklifi aldığı 2 Haziran 2021 tarihini not eden Subaşı, "Dünyadaki en sevdiğim yerlerden birinde, hayatımda ne büyülü ve unutulmaz bir an. Duygularımı anlatacak kelime yok" notunu yazdı.

"PARAYA KIYMIŞ" 

Subaşı'nın pahalı tektaşı da dikkatlerden kaçmadı. Metrelerce uzaktan dahi belli olan tektaşı görenler sosyal medya kullanıcıları, "Sevgilisi paraya kıymış" şeklinde yorumlar yaptı.

'ÜÇ AYLIK HAMİLE' İDDİASI 

Günaydın yazarı Bülent Cankurt, "Doğrusunu benden öğrenin" diyerek, son dönemde Şeyma Subaşı hakkında çıkan hamilelik haberleri hakkında bir yazı kaleme almıştı.

'Şeyma Subaşı hamile, hem de üç aylık' iddiası ortaya atılırken, 'Bu kez karnındaki bebeğiyle gelin olacak gibi gözüküyor' yorumu da dikkat çekmişti.

ŞEYMA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Hamilelik haberleri karşısında sessizliğini bozan Subaşı, paylaştığı yemek fotoğrafına, "Bugün sağlıklı besleneyim...Sonra karnım falan çıkar Türk basını yine bilmiş bilmiş haber yapar" mesajını yazmıştı.

Sosyal medya fenomeni, "Bir de yarın büyük bir parti yapıyorum Ibiza'daki evimizde. Hiç durmadan dans etmeyi düşünüyorum. Ah nasıl olacak ki hamile halimle değil mi?" ifadelerini kullanmıştı.

Editör: TE Bilisim