Geçtiğimiz günlerde ise arasındaki aşk iddiasıyla ilgili basına bir fotoğraf sızınca aşk belgelenmiş oldu. Ancak fotoğrafın sızdırılmasından kısa bir süre sonra Rassan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak kişisel verilerinin ele geçirildiğini iddia etmiş ve Ebru Gündeş ile ilişki yaşadığı üzerine çıkan haberlerin erişime engellenmesini talep etmişti.

Bugün Al Sana Haber programında Seyhan Soylu, Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw ile ilgili yeni bir bomba patlattı.

MHP'li olduğunu açıklayan Hakan Ural eleştirilere yanıt verdi MHP'li olduğunu açıklayan Hakan Ural eleştirilere yanıt verdi

Seyhan Soylu “Rassan Denilen o Iraklı arkadaş aynı zamanda Bahar Candan’ ın da sevgilisiydi. İnanılmaz zengin birisi. Babası Kuzey Irak’ta çok saygınlığı olan birisi ve Erbil’ de yaşıyor. Ebru Gündeş’ in boşandığı eşi Reza Zarrab, Rassan’ ın babasına ulaşıyor. ‘Bu görüntüler gizli çekilmiş, niye yapıyor?’ diye kıyameti koparıyor. Oğluna söyle diyor.

Ayrıca Reza, Rassan’ ın telefonunu buluyor. Telefonda tehdit ediyor. Racon kesiyor ve seni vurdurturum diyor. Rassan ‘O görüntüleri arkadaşım çekti, aramda bir şey yok’ diyor.

Reza sonra Ebru Gündeş’ i arıyor. Onu da tehdit ediyor. ‘Çocuğun velayetini alırım. Bu tür hafif ilişkilerle medyaya çıkıp benim başımı öne eğdirme’ diyor.

Reza, bu telefon numarasını da Bahar Candan’dan alıyor.” diyerek günün bombasını patlattı. Böylelikle fotoğrafın ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra Rassan’ ın savcılığa başvurarak yayın yasağı talep etmesinin de nedeni ortaya çıkmış oldu.

Editör: TE Bilisim