Flash TV ile yollarını ayırdıktan sonra  YouTube platformu üzerinden  her gün 15.00 – 18.00 saatleri arasında canlı yayınlanan programda Seyhan Soylu gündemi belirlemeyi başarıyor.

Al Sana Haber masasında bugün Nihat Doğan, Nurcan Sabur, Bahar Candan, Sevim Alan ve Av. Gizem Köstem günün yorumcularıydı.

Ece Erken' in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’ nun uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesinden sonra Seyhan Soylu geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamalarla cinayetin sır perdesini aralamış ve Ece Erken’ e seslenerek “Madem kocanı seviyorsun o zaman reddi miras yap, aşkına inanacağım” demişti. Seyhan Soylu miras paylaşımı ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki Ece Erken gerçekten reddi miras yapacak gibi görünüyor. İşte o özel haberin detayları…

Seyhan Soylu bugün programda; “Kamuoyu ve basın mensuplarının dikkatine. Belki de vereceğim bu haberi Ece Erken dahil benden öğrenecek olabilir. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’ nun kalan mirası toplam olarak 15-20 Milyon Dolar. Bu servet dışında da hukuki olarak takip ettiği işlerden yaklaşık olarak 25 – 30 Milyon Dolar bir gelir bekliyordu. Ama yapmış olduğu başka işlerden de piyasaya 3-5 Milyon Dolar borcu vardı. Bu parayı nereye yatırdı kimlerle yedi? Orayı bilmiyorum. Diyelim ki 15 Milyon Dolar para kaldı. İlk kez açıklıyorum. Benan Hanım eşinden ayrıldıktan sonra açmış olduğu 2 dava vardı. Biri boşanma davası diğeri de “Mal Rejimi” davası. Bu dava devam etmekte. Bu da demektir ki 15 Milyon Dolar’ın yarısı yani 7,5 Milyon Dolar hukuki olarak Benan Hanıma gidecektir. Benan Hanım mirasa tedbir koydurdu çünkü hala sonuçlanmamış bir dava var. Geriye kalan 7,5 Milyon Dolar dan piyasaya rücu eden 5 Milyon Dolarlık borç düşülünce kalan 2,5 Milyon Dolar’ ın üçte biri Ece’nin. Üçte ikisi ise çocukların.” derken Avukat Gizem Köstem lafa girdi.
Avukat Gizem Köstem “Aslında dörtte birdir o oran. Eşe dörtte biri kalıyor. Kalanı da çocuklarına” derken Seyhan Soylu özür dileyerek açıklamasını düzeltti.
Seyhan Soylu; “Kalan 2,5 Milyon Dolar’ ın dörtte biri Ece’ ye gidiyor. Bu da yaklaşık 600 Bin Dolar. Yani Ece Erken’ e kalan para 600 Bin Dolar’ ı geçmeyecek. Hatırlarsanız programımdan daha önce Zemzem suyu ve seccade yollamıştım. Vallahi iyi niyetle yapmıştım. Ece Erken eşini seviyorsan reddi miras yap demiştim. Herhalde Allah sesimi duydu. Eğer Ece miras reddi yapmazsa Ece’nin de mallarına haciz konabilir. Şu an Ece kocasının borçlarını benden öğreniyor şu anda” diyerek özel açıklamalarda bulundu.
Editör: TE Bilisim