Derya Uluğ ve Asil Gök Kıbrıs'ta evlenme kararı aldı Derya Uluğ ve Asil Gök Kıbrıs'ta evlenme kararı aldı
Genel Yayın Yönetmenliğini Savaş Kalafat’ın, moderatörlüğünü Seyhan Soylu ve Gökay Kalaycıoğlu’nun yaptığı Al Sana Haber masasında Nurcan Sabur, Başak Çokan, Tayyar Işıksaçan ve Hilal Özdemir’in şaşkın bakışları arasında bir magazin bombası gündeme düştü…
Hatırlayacak olursanız, Al Sana Haber masasının yorumcusuyken, programın sponsoru güzellik koçu Sevim Alan’la aşka yelken açan, bu nedenle de mesleğinin dışındaki bir sektöre adım atan Nihat Doğan’ın, iki hafta önce yaptığı “iflas açıklaması” çok şaşırtmıştı.
Ünlü türkücü, medyaya verdiği demeçte “Güzellik işinden zarar ettim, iflas ettim” demişti… Söz konusu iflasla ilgili yeni işinin ortağı güzellik koçu Sevim Alan ile mahkemelik olmuş, yargıya yapılan şikayetlerden sonra Nihat Doğan'ın Bakırköy karakolunda ifadesi alınmıştı…
Sevim Alan’la olan kavgasından sonra Seyhan Soylu ve masa yorumcularına olumsuz cümlelerle paylaşımda bulunan “ahretliğim” dediği Sisi için sert cümleler kuran Nihat Doğan için bir son dakika iddiası geldi.
Seyhan Soylu, Nihat Doğan’ın Sevim Alan’ı hala unutamadığı için hamile eşi tarafından suçlandığını “beni üremek için mi kullandın?” sözleriyle evini terk ettiğini, baba ocağı İran’a döndüğünü, çocuğunu orada doğurmak istediğini söyledi. Masa yorumcularının ısrarla sorduğu ”Hamile eşi Nihat’ı neden terk etmiş?” sorusuna Seyhan Soylu sözlerini tekrarlayarak şunları söyledi:
“Nihat Doğan’ın eşi Nihat’ı terk etti… Terk etme sebebi, Sevim Alan’a yazmış olduğu hakaretlerden dolayı… Nihat Doğan’ın eşi İran’a gitti ve çocuğunu orada doğurma kararı aldı. Nihat Doğan’ın aslında sadece para için değil, Sevim Alan’a olan aşkından dolayı bunları kinle yazdın. Kız bir de not bırakıyor Nihat Doğan’a… Nihat’ın haberi olmadan eşyalarını topluyor ve gidiyor. Diyor ki, Sevim Alan’dan alacağın para derdin değil. Halen Sevim Alan’ı unutamadın. Beni kullandın. Karnımdaki sübyanla ben gidiyorum. İran’da doğuracağım. Sana da bebeğin yüzünü göstermeyeceğim."

Editör: TE Bilisim