Bir süredir Mohammed Alsaloussi ve kızı Melisa Ilıacalı ile birlikte Bali'de bulunan Şeyma Subaşı'nın tatili bitti. Dönüş için özel jet bulamayan Alsaloussi, sevgilisine jest yaparak bir uçağın tüm biletlerini satın aldı. "Tüm uçağı bizim için rezerve etti" diyen Subaşı, kendisine gelen eleştirilere, "Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum!" şeklinde yanıt verdi.

Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleneceğini açıkladıktan sonra ailesiyle tanıştırmış ve ardından da tatile gitmişti. Denizin ve güneşin tadını çıkaran çift, ülkeden ayrılmak için özel jet bulamayınca Alsaloussi, uçak kapatmıştı.

"TÜM UÇAĞI BİZİM İÇİN REZERVE ETTİ"

Alsaloussi'nin bu jestini takipçileriyle paylaşan Subaşı, "Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti" ifadelerini kullanmıştı. Şeyma Subaşı'na yapılan bu jest sosyal medyada gündem olurken, ünlü isim kısa sürede Twitter'da çok konuşulanlar arasına girdi. 

"HER ZAMAN EN İYİSİNİ HAK ETTİĞİMİ BİLİYORDUM"

Hakkında çok sayıda tweet atılan Şeyma Subaşı, ardından kendisine gelen eleştirilere yayınladığı gönderi ile yanıt verdi. Sevgilisi ile birlikte çekilen karesini paylaşan Subaşı, "Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Ben çok değerliyim, çok özelim ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım. Belki beni üniversiteye gönderemediler ama hep daha iyi bir insan olmamı tavsiye ettiler.  Tanrı bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo! 'Harika bir adam nasıl olmalı?' diye bir kitap yazmalısın..." şeklinde konuştu. Subaşı eleştirilerle ilgili olarak; "İnsanların arkasından dedikodu yapmayın, arkadaşlarınızdan önce ailenize bakın, kafanızı yastığa koyduğunuzda bugün birisini incittim mi diye düşünün. Tanrı'nın size verdiği hayat için dua ediyor ve takdir ediyor musunuz. Ben öyle yapıyorum. Herşeyin en iyisini hak ediyorum. " şeklinde konuştu.

"ÇOK SAMİMİ BİR ORTAM OLDU"

Öte yandan uzun süredir yurt dışında sevgilisinin yanında olan Subaşı, geçtiğimiz haftalarda Mohammed Alsaloussi ile Türkiye'ye gelmişti. Mısırlı erkek arkadaşını ailesiyle tanıştıran Subaşı, sürpriz açıklamalarda bulunmuştu.

Subaşı, sevgilisi ile ailesini buluşturduğu akşam hakkında, "İsteme gibi olmadı tabii ki. İstanbul'a geldiğimiz için tanıştırmak istedim. Çok samimi bir ortam oldu. Benim annem ve babam İngilizce bilmezler ama bir şekilde anlaştılar. Çok tatlı, çok masum, çok güzel bir ortam oldu" demişti.

"HİKAYEMİZ ÇOK UZUN"

Subaşı, "3 ay 10 gündür birlikteyiz. Çok güzel gidiyor, bizim hikaye çok uzun. Ailem benim mutluluğumla zaten mutlu olan insanlar. Tanıştıktan sonra da 'Şeyma, nasıl bir çocuk bu, küçücük' dediler. 25 yaşında zannediyorlar ama 36 yaşında" şeklinde konuşmuştu.

"YIL SONU EVLENEBİLİRİZ"

Şeyma Subaşı, "Evlenirsem yurt dışında olacağım ama burada da evim olacak. Her ay gidip, gelmem gerekecek. Bunu hala konuşuyoruz. Melisa okula İstanbul'da gidiyor. O yüzden ben de git gel yapıyor olacağım. Belki yıl bitmeden evlenebiliriz. Acun da evleneceğimi biliyor" ifadelerini kullanmıştı.

"MELİSA İSTEMESEYDİ BU YOLA GİRMEZDİM"

Evlilik kararıyla ilgili kızının görüşlerini de anlatan Subaşı, "Melisa ile abi-kardeş gibiler. Eğer Melisa sevmeseydi, istemeseydi ya da Melisa'dan öyle bir enerji almasaydım asla bu yola girmezdim" demişti.

"SEVGİLİMİN MALI OLMAKTAN MUTLUYUM"

Üzerinde 'Sevgilimin malıyım' yazan tişörtüyle ilgili de konuşan Subaşı, "Ben onun bir malıyım' lafını bir obje olarak görmüyorum. Ben sevgilimin malı olmaktan memnunum yani. Ben seninim, ne yapmak istersin bana... Ben öyle bir mantıktayım. Ben seni en tepeye çıkarayım, sen de beni en tepeye çıkar" sözleriyle sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

"ACUN'DAN BOŞANDIKTAN SONRA..."

'Paraya tapıyor' eleştirilerine de yanıt veren Şeyma Subaşı, "Allah'tan başka kimseye tapmıyorum. Benim için para sadece bir araç" demişti.

Acun'dan boşandıktan sonra 'Şimdi ben ne yapacacağım!' demediğini belirten Subaşı, "Ben yine minicik evimde de mutlu olurum. Ben gerçekten güçlü bir insanım. O yüzden Allah istemedikten sonra bana hiçbir şey olmaz. Her anı değer vererek yaşıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Editör: TE Bilisim