YouTube’da yayınlanan Reborn TV’de “Nurettin Soydan ile Ece Gürsel’in” hazırlayıp sunduğu “Haber Magazin”in konuğu duayyen magazin gazetecisi “Uğur Güneri” ile ekranların sivri dilli yorumcusu “Seren Serengil” oldu. Serengil, yüksek tansiyonla konuk olduğu programda “Nurettin Soydan ve Ece Gürsel’in” sorularına çok çarpıcı yorumlar yaptı.

VEFA GÜNÜMÜZDE YOK AMA BEN VEFAYI ÖNEMSİYORUM.

Uğur Güneri ve Nurettin Soydan ile çok eski yıllara dayanan dost olduğunu söyleyen “Seren Serengil”, sanatçıların vefadan uzak kalmasından üzüntü duyduğunu söyledi. Serengil, “ Vefa çok önemli. Günümüzde olmayan şey. Ama ben vefaya önem veriyorum” dedi.

YÜKSEK TANSİYON BANA HAMİLELİĞİMDEN KALDI.

Evinden Haber Magazin’e konuk olan “Seren Serengil”, sürekli yüksek tansiyondan yana şikayetçi. Yüksek tansiyonla yaşamaya çalışan Seren, “Bu bana hamileliğimden kaldı. Çok üzüldüğüm düşük olayından sonra yüksek tansiyon hastası oldum. Ben de tansiyonu yüksek bir program yapıyorum. Bu nedenle stres yapacak insanları hayatımdan çıkardım” dedi.

EKRAN NE İDÜĞÜ BELİRSİZ YORUMCULARLA DOLDU!

Seren Serengil ile gazeteci Uğur Güneri, sözü bir ara ekrandaki magazin programlarına getirdi. Altı yıldır ekranda magazin haberlerini yorumladığını söyleyen Seren Serengil, “Magazinde bilirkişi konumundaki deneyimli gazeteciler dururken, hiç bir şey bilmeyen ne idüğü belirsiz isimler ekranda yorum yapıyor. İki şakşak yapan patrondan program kapıyor” dedi.
Gazeteci “Uğur Güneri” de bunun üzerine, “Omurgalı gazetecilik dönemi bitti. Bu nedenle magazin de bitti. Devir bu nedenle, patronun yukarıdan gelen, her isteğini yapan omurgasızlara kaldı” diyerek Seren’e destek çıktı.
“BU UĞURDA HAPİS YATTIM, PATRONUMU DİNLEMEDİM”
Ekranda “Magazinci geçinen çeteye” çomak sokmak, çifte standarta son vermek için ekranda direndiğini söyleyen “Seren Serengil” “Altı yıldır ekranda haberleri yorumluyorum. Ben kıstırılmadım. Patronumu bile dinlemedim. Bu uğurda hapis bile yattım. İki şakşak yapıp patrondan program kapıyorlar. Magazin bu yüzden bitti. Bu duruma sebep olanları esefle kınıyorum. İşte bu nedenle, magazinde çeteleşmiş iki zibidinin benimle uğraşmasını ciddiye bile almıyorum. Ben başarılı olduğum sürece buradayım. Benim ayıplarım, skandallarım yok. Olanlar düşünsün” ifadesini kullandı.

ÜZERİME GELSİNLER DİYE BAZEN BİLEREK OLUMSUZ YORUM YAPIYORUM...

Seren Serengil, Nurettin Soydan’ın, “Hülya Avşar gibi gündemi belirlemek için bazen bilerek mi kasıtlı yorumlar yapıyorsun” sorusuna şu şekilde yanıtladı.
“Zaman zaman gündemi belirlemek için bilerek böyle davrandığım doğru. Hatta bir keresinde Hadise için olumsuz bir yorumda bulunmuştum ama Hadise bunu yutmadı.”

ŞEYMA, YOLUNDA GİDEN BİR EVLİLİĞİ SÖKE SÖKE BİTİRDİ!

Haber Magazin’in yorumcusu Ece Gürsel’in, Şeyma Subaşı ile ilgili bir sorusunu yanıtlarken çok çarpıcı ifadeler kullandı. Serengil, “Bir adamın kadından gitmesini anlayabilirim. Şeyma Subaşı asla normal davranmadı. Bir evlilik yolunda giderken Zeynep Ilıcalı’nın çok canını yaktı. Bunlar olurken, Acun, Zeynep’ten boşanma aşamasında bile değildi. Şeyma, söke söke bu evliliği bitirdi. Bir yuva yıkıp, bir yuva yapanların benim için bir değeri yok” dedi.

İREM’İN KULLANDIĞI SÖZCÜKLERİ BEN KULLANIRKEN BİLE UTANIYORUM... EVLİ KOCAYA EVLENME TEKLİF EDEN KİM?

Gazeteci Nurettin Soydan, Seren’e, İrem Derici ile aralarında devam eden polemiğin nereden başladığını sordu. Seren, kendi programında, İrem’in kullandığı bir sözcükten dolayı yorumda bulunduğunu ifade etti ve şunları söyledi: Bu sözleri kullanırken ben bile utanıyorum. ”Evde ne yapayım, masturbasyon mu yapayım” diyor. Ben onun avam konuşma tarzını eleştirdim. Ama etrafındaki bazı kişiler, sözde bazı gazeteciler onu dolduruyor. İrem, Işın Karaca daha boşanmadan kocasına evlilik teklifi yapmış biri. Işın Karaca’nın iddiası bunlar. Bu değerlerde olan bir hanımın hiç yaşam tarzım olmayan olaylarla belaltı vurmasından dolayı gündem büyüyor. Bugün devlet başkanları, dünya starları bile eleştiriliyor. Ama İrem’in arkasındaki ekip, muzır bir ekip. Onlar onu yönlendiriyor. Yoksa o tarz biri değil. Benim 19 yaşında hayatıma biri girdi. Evli olduğunu öğrenince ben ilişkiyi bitirdiğimi bir röportajda kendim açıkladım. Şimdi 25 yıl bir ayıbımı bulamayanlar, yaptığım bu itirafımı diline dolamış” dedi.

BEN MUTLULUĞU HEP YANLIŞ LİMANLARDA ARADIM...

Seren Serengil’in oldukça samimi itiraflarda bulunduğu yayında söz döndü dolaştı Seren’in yaptığı evliliklere geldi. Nurettin Soydan’ın “Evliliklerinde niye başaramadın?” sorusuna Seren Serengil derin bir ah çekerek yanıtladı.

Serengil, “Ben mutluluğu hep yanlış limanlarda aradım ondan. Çünkü ben, hayatımdaki insanlara bir şeyler katarım. Ayrılma aşamasına gelince üzülüyor insan haliyle. Ama bitince, hiç bir evliliğimin bitmesine üzülmedim. Ben yasımı tutar, üzülür çeker giderim o insanın hayatından. Çünkü kimseye bağlı değilim. En büyük üzüntüm, dört evliliğimden de bir çocuk sahibi olamamam. Allah böyle istedi demek ki. Bunda da bir hayır vardır. Çünkü ben evliliklerimi, birisinin sevgilisi olarak anılmaktansa, karısı olarak anılmayı tercih ettiğim için yaptım. Ama olmadı.”

İNSAN EVLENİRKEN DEĞİL, AYRILIRKEN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERİYOR...

Seren Serengil, ikili ilişkileri sürdürmenin çok zor olduğunu, özel bir çaba gerektirdiğini hatırlattı. Serengil, “Hayatınıza giren insanlar gerçek yüzünü evliyken değil, ayrılırken gösteriyor” diyerek sorunlu biten boşanmalarına dikkat çekti.

BEN HAYATIMDAKİ ERKEKLERE HEP VERİCİ OLDUM...

Serengil, Haber Magazin’e yaptığı çarpıcı itiraflarda, hayatına giren erkekler için de özel sözler kullandı. Seren, “Ben hiç bir zaman karşımdaki erkekten bir şey istemedim. Hep verici oldum. Tek beklentim, beni mutlu etmeleriydi. Onu da beceremediler.”

MADDİYATA ÖNEM VERSEYDİM, EVLENMEK İÇİN O KİŞİLERİ SEÇMEZDİM

Program sunucusu Nurettin Soydan’ın, “Evliliklerinizden maddi bir kazancınız oldu mu?” sorusuna sanatçı şu yanıtı verdi: “Ben maddiyata dayalı bir evlilik isteseydim o kişileri seçmezdim.Koç’un kızı değil ama benimde iyi bir yaşam standardım var. Ben, evliliklerimde hep verici oldum.”

KORONA GÜNLERİNDE BİR SEVGİLİM OLSUN İSTERDİM

Seren Serengil, program yorumcusu ve sunucusu Ece Gürsel’in hayatında biri var mı?” sorusuna, “Yalnızım, hem de yapayalnız. Sadece köpeklerim ve yardımcılarım var. Ama insan hayatında biri olsun ister. Hele hele bu Korona günlerinde bir sevgilim olmasını çok isterdim. Ben bu döneme çok kötü yakalandım. Çok yakın bir erkek arkadaşım var. Ama ona da sevgili gözüyle bakamıyorum.”
Seren Serengil, hayatındaki yalnızlığı anlatırken, sosyal medyadaki takipçilerinin, kendisine bazı isimleri yakıştırdığını söyledi. Serengil, sosyal olmadığı için sanat dünyasından hiç dostu olmadığını dile getirdi. Ekranların sivri dilli, dobra yorumcusu Seren Serengil, “korktuğun bir sırrın var mı?” sorusuna ise “Benim hiç bir sırrım olmadı. Olanlar düşünsün” sözleriyle yanıtladı.
Çağla Başak Çobanoğlu'nun yapımcılığını, Murat Özgüllü'nün yönetmenliğini üstlendiği, Seren Serengil ile gazeteci Uğur Güneri’nin konuk olduğu , Nurettin Soydan ile Ece Gürsel’in sunduğu “Haber Magazin” programı Youtube’ta, Reborn TV’de Cuma günü saat 18.00’de yayınlanacak.
Yepyeni bir yaklaşım...
Alışkanlıklarınızı değiştirmeye geliyoruz
Editör: TE Bilisim