Eşi Reza Zarrab’ın “yolsuzluk ve rüşvet” iddialarıyla ilgili soruşturma kapsamında tutuklanmasının ardından, ünlü isimler Ebru Gündeş’le ilgili yazılanlara sert tepki gösterdi. 

Hadise, Murat Boz ve Athena Gökhan ile beraber jüri üyesi olan Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab’ın tutuklanmasının ardından zor günler geçiriyor. Gündeş’in Pazartesi ve Salı günleri ekrana gelen programın jüri koltuğundaki yerini alıp almayacağı merak konusu olurken, sanatçıya ünlü isimlerden destek tweetleri yağıyor.
İşte ünlülerin o yorumları:

Sinan Akçıl: Çok sevdiğim Ebru Gündeş’e destek olma zamanıdır, kaç nesil onun ölümsüz sesiyle duygusunu yaşadı, o her zaman bizimle ve alnı açık, sesi dev.

Nur Yerlitaş: Meğer Ebru Gündeş'i  ne çok kıskanan varmış. Yazık size!

Gizem Özdilli: "@NurrYerlitas: Meğer Ebru Gündeş’i  ne çok kıskanan varmış. Yazık size!" Hay ağzına sağlık Nurum!

Onur Akay: Bakanlar biz niye istifa edelim Ebru Gündeş boşansın derlerse şaşırmam! Ebru Gündeş'in bir star ve anne olduğunu unutmayın. Ebru gönlümüzde.

Atilla Taş: Ebru Gündeş'i eski tanırım, eşiyle ilgili ona sataşılması üzücü, ama Reza enişte'den hiç bir zaman hazlanmadım.

Fulden Uras: Ebru Gündeş için yazılanları okuyorum da hakikaten vicdanlarını aldırmışlar bazıları yazık. Herşeyi bırakın o bir anne.

Ömür Sabuncuoğlu: Ebru Gündeş 20 yıldır sanatıyla ve sesiyle zirvede. Olmaya da devam edecektir.

Seyhan Erdağ: Ebru Gündeş'e eşinin tablo hediyesi haberi var yine, merak ediyorum Ebru Gündeş'in tablo aşkı; eskiden mi yoksa evlendikten sonra mı?

Editör: TE Bilisim