Bülent Ersoy için "gebersin" diyen Yılmaz Morgül haber için asparagas diyerek yalanladı, ardından ses kayıdı çıktı Bülent Ersoy için "gebersin" diyen Yılmaz Morgül haber için asparagas diyerek yalanladı, ardından ses kayıdı çıktı

2016 senesinde Ayvalık'ta Cunda Adası'nda nikah masasına oturan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz yıl kızları Lalin'i kucaklarına almıştı. Kısa bir süre sonra ikinci kez anne-baba olacaklarını duyuran ünlü çiftten müjdeli haber geldi. Kobal ile İmirzalıoğlu kızlarına kavuştu. Ünlü çiftin bebeklerine verdiği isim de belli oldu.

İlk çocuklarının doğmasının ardından yaşamlarının büyük kısmını Marmaris'te geçirmeye başlayan ve geçtiğimiz gün "Lalin iyi ki var, o bizim en güzel parçamız" diyen oyuncu çiftin kısa süre sonra  bir kızları daha olacağı ortaya çıkmıştı.

Kobal, geçtiğimiz aylarda "İkinci defa anne olmaya hazır mısınız?" sorusuna, "Sabırsızlıkla bekliyorum, mutluyum" cevabını vermişti. Bebeğin ismini kimin koyacağı konusunu yanıtlamaktan kaçınan ve gülümseyen oyuncu, "Daha hiç düşünmedik, teşekkür ederim" demişti.

İKİNCİ KEZ ANNE OLDU! İŞTE BEBEĞİN ADI

Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Sinem Kobal ile eşi Kenan İmirzalıoğlu, bugün ikinci kez anne-baba oldu. Bir kızları daha olan çift, sabah 06:00 sularında dünyaya gelen bebeklerine Leyla adını verdi. Sinem Kobal ve bebeğinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Editör: TE Bilisim