Sinema, TV dizi sektörüne yeni yüzler kazandırmayı amaçlayan ve ilk seçmeleri Haziran ayında İstanbul’da, final gecesi ise Bodrum Torba Samara Hotel’de yapılan “4.Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması”nın Kral ve Kraliçesi ile dereceye giren diğer yarışmacılar İstanbul’da bir araya geldiler. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi ödülü ile ödüllendirilen genç isimler Müjdat Gezen’i Demirciköy’deki evinde ziyaret ederek ünlü sanatçının tavsiyelerini dinlediler. Genç oyuncu adaylarını rahatsız olmasına rağmen evinde kabul eden ünlü sanatçı onlara hediyeler verip alacakları eğitimleri hakkında bilgilendirdi. Uzun uzun oyunculuk üzerine tavsiyelerde de bulunan Müjdat Gezen’i can kulağıyla dinleyen gençler daha sonra organizasyon komitesi başkan yardımcısı Arif Işık ile birlikte MSM’ye (Müjdat Gezen Sanat Merkezi) geçerek kayıtlarını yaptırdılar. Eğitimlerine 31 Temmuz günü başlayacak olan sinema oyuncusu adayları oldukça heyecanlıydılar.

Dereceye girenler efsanevi sanatçı Müjdat Gezen'in kurduğu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni ziyaret ettiler.  Sinemanın yeni kral ve kraliçeleri oyunculuk eğitimi kazandılar.

Kutlama yemeği…

Yarışmada “Kral” seçilen Ferdi Sattı ve “Kraliçe” seçilen Tutku Topaç'ın yanı sıra dereceye giren Hayat Mertcan, Selin Sirkeoğlu, Afranur Kalaycı, Eren Şevki Sancak ve Melih Fazıl Gürdal, yarışma jürisi başkanı Tamer Karadağlı, jüri üyelerinden Coşkun Sabah, Hilal Özdemir ve Muammer Kapucuoğlu ile yarışma organizasyonu Başkanı Atilla Kaplakarslan ve yönetim kurulu birlikte kutlama yemeği yediler. Akatlar No:1903’te düzenlenen yemekte bir konuşma yapan organizasyon Başkanı Atilla Kaplakarslan “Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması olarak, ödülü oyunculuk eğitimi olan tek yarışmayız. Güzel ve yakışıklı meraklı oyuncu adaylarını seçip, eğitimlerini vererek hazır hale getirerek sinema ve TV dizi film sektörüne yeni yüzler kazandırıyoruz. Bu yılda böyle oldu. Eğitim konusunda desteğini esirgemeyen sayın Müjdat Gezen’e çok teşekkür ederiz” dedi.

Editör: TE Bilisim