Posta ve Milliyet'ten Ali Keser'in haberine göre Süperstar'ın eski sevgilisi ve eski menajeri birlikte tatil yaparlarken görüntülendi.

Ajda Pekkan (75) ile sekiz yıl aşk yaşayan Bülent Çavuşoğlu (53), daha önce Süperstar'ın menajerliğini yapan Etel Sason ile Bodrum Gündoğan'da objektiflere takıldı. Bu görüntü, bir dönem çok konuşulan iddiayı yeniden gündeme getirdi.

İlişkilerini sürpriz bir şekilde noktalayan Ajda Pekkan ve Bülent Çavuşoğlu'nun arasının ihanet yüzünden açıldığı haberleri gündeme gelmişti. İhanette adı geçen kişinin Süperstar'ın yanında çalışan bir kadının olduğu öne sürülmüştü.

Önceki gün Bodrum Gündoğan'daki Mare Deluxe'de yer alan Danış Beach'te Ajda Pekkan'ın bir dönem menajerliğini yapan Etel Sason ile aynı kareye giren Bülent Çavuşoğlu, konuyu tekrar gündeme taşımış oldu.

SEKİZ YILLIK AŞKI BİTİREN SARIŞIN O MU? 

Bülent Çavuşoğlu, 2014 yılında 'Süperstar' lakaplı sanatçı Ajda Pekkan tarafından iş akdi ani bir şekilde sonlandırılan Etel Sason'la birlikte plajda güneşlendi.

Bülent Çavuşoğlu'nun aksine Etel Sason'un ise daha rahat tavırlar sergilediği ve güneşin tadını doyasıya çıkardığı gözlendi.

Kaynak: Milliyet

Editör: TE Bilisim