Seren Serengil "Benim tulumum bozulmuş Ajda'ya yapılmış!" dedi, Süperstar fotoğraflarla yanıt verdi...

Şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil, kendisi için hazırlanan kostümün tüylü ilavelerle değiştirilerek Süperstar Ajda Pekkan'a giydirildiğini iddia etti. Sosyal medya hesabından modaBurcu Sedef'i isim vermeden ima yollu "Bu kadın" diyerek eleştiren Serengil, sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

"Soldaki benim olduğum fotoda arkadaki asılan tulumu ben kendisine götürdüm.... Çok açık ve içi transparan üstüne bol bol tüyler koyacaktık, kendisinde bırakmıştım sonraki süreçte bu kadınla tasvip etmediğim bir çok şeye şahit olmamdan ötürü ilişiğimi kestim ve bir çok şeyim bu kadının atölyesinde kaldı. İstettim yollamadım üst kolları bedeni kesip strapless yapmış ek kumaşla değiştirip Ajda'ya satmış yani dehşetle olanları izliyorum" notunu düştü.

Seren Serengil fotoğrafların üzerine de "Arkadaki tulumun üst kısmı kesilmiş, kolları kesik kol yapılmış, üstündeki tüyler fazlalaştırılmış ve Ajda ya yapılmış. Ben o tulumu İngiltere de bir siteden almıştım ne kadar app ne kadar çirkin hırsızlık değil mi bu?" notunu düştü.

Seren Serengil, Ajda Pekkan'a da seslenerek;
"Ajda'm senden özür diliyorum ama bana yapılan çok ayıp ve çok çirkin sana da yapılan çok saygısızlık. Başkasına ait olan bişeyi değiştirip sana giydirmek nolur sen bi markasın, kiminle çalıştığına, en azından bundan sonrası için dikkat et" notunu düştü.

SÜPERSTAR'DAN FOTOĞRAFLI YANIT

Seren Serengil'in iddialarının ardından Süperstar Ajda Pekkan Ankara da verdiği konserde giydiği kıyafetlerle olan fotoğraflarını paylaştı. Burcu Sedef imzalı kostümüyle tüm dikkatleri üzerine çeken sanatçı adeta kuğu gibi ve Serengil'in gösterdiği kıyafetlerle hiç alakası yok.

Süperstar Ajda Pekkan, Ankara Congresium da dünden bugüne en sevilen şarkılarını seslendirdi. Sahnesiyle kendisini izleyenleri hayran bırakan efsane sanatçı müzik ziyafeti çekti.

Yedi aylık hamile Gonca Vuslateri evlendi! Yedi aylık hamile Gonca Vuslateri evlendi!

Ajda Pekkan, Burcu Sedef imzalı kostümüyle oldukça beğenildi. Sosyal medya da her tüylü fotoğrafı Seren Serengil mi giymiş öyle ise yorumları yapıldı. Birçok yorumcu Seren Serengil'in örnek gösterdiği kostümün Süperstar'ın giydiği kostümle tüyleri dışında en ufak bir ilgisinin olmadığını belirtti.

Editör: TE Bilisim