40 programına konuk olan Tolgahan Sayışman "Hayatta en çok Annemle boks yaptım. Şimdi de eşimle yapıyorum. Fiziken değil, mecazi anlamda… Önce annemdi, yerini şimdi Almeda aldı. Hayatımı film yapacağım. Ama doğru zamanda yapmak lazım. Hiçbir röportajda vermediğim şeyleri film yapacağım" dedi.

TOLGAHAN SAYIŞMAN'dan İNCİLER...

Babam deyince aklıma oğlum geliyor. Babama yaptığım yanlışlar geliyor

Almeda’nın adı kıskanca çıktı! Ben daha kıskancım!

Efe annesine gittiğinde bile kıskanıyorum

Eskiden öfke kontrolü olmayan bir adamdım!

Lale Devri dizisinde tatsız bir dönem yaşandı, biz o tatsız dönemi tatlıya bağladık

Estetiği karşı bir adam değilim

İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet'i mirasından men edeceğini açıkladı! İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet'i mirasından men edeceğini açıkladı!

Bir erkek niye kalça estetiği yaptırsın?

İnsanlar ahlaki değerlere çok fazla önem vermiyorlar

Kimseye güvenmemekte fayda var

Ne kadar iyi niyetliyseniz o kadar suistimal ediliyorsunuz

TOLGAHAN SAYIŞMAN’IN GÖZYAŞLARI

Babam deyince aklıma oğlum geliyor. Babama yaptığım yanlışlar geliyor

Cansu Canan Özgen'in 'Tolgahan Sayışman babasından neler gördü' sorusuyla Tolgahan Sayışman gözyaşlarına boğuldu. Ekranda ilk kez ağlayan ve gözyaşlarına hakim olamayan Sayışman, programda zor dakikalar yaşadı... Duygularını ise şöyle anlatmaya çalıştı: “Böyle bir soruya böyle bir tepki vereceğimi bilmiyordum… Böyle bir adam değilim. Babam deyince aklıma Efehan geliyor, babama yaptığım yanlışlar gözümün önüne geliyor. Ondan böyle etkilendim. Duygulanmamın nedeni sadece babam da değil, çok fazla olay… Erkek evladınız olunca anlayabileceksiniz bazı şeyleri…"

ALMEDA SAYIŞMAN KISKANÇ MI?

Almeda’nın adı kıskanca çıktı! Ben daha kıskancım!

Efe annesine gittiğinde bile kıskanıyorum

TOLGAHAN SAYIŞMAN: Almeda’yı kızdırmak o kadar güzel ki, size anlatamam. Kızdığı zaman çok sevimli oluyor. Sinirlenip tribe bağladığında bana çok sevimli ve komik geliyor. Bu konu da onun çok sinirlendiği konulardan. Haber doğru değil. Sahneden dolayı ayrılık yaşamadık. Adı kıskanca çıktı ama çok anlayışlıdır. Ben daha kıskancım. Ben her şeyi kıskanırım. Sevdiğim insanı kıskanırım. Efe annesine gittiği zaman bile benim beynimde bir yerler yanmaya başlıyor. Anne diyor, ‘niye baba demiyorsun lan’ diyesim geliyor. Önce baba diyeceksin. Bende öyle bir durum var. Keşke benim olsa kıskançlığım olmadı ama, sevdiğimi paylaşamıyorum. 20 yaşındaki Tolga’yı düşünsene, adam kıskançlık dozajı yok, öfke kontrolü yok. O dönemde yanımdaki insanlar sıkıntılar çekmiş olabilirler.

TOLGAHAN SAYIŞMAN’DAN HATİCE ASLAN İTİRAFI

Eskiden öfke kontrolü olmayan bir adamdım!

Lale Devri dizisinde tatsız bir dönem yaşandı, biz o tatsız dönemi tatlıya bağladık

CANSU CANAN ÖZGEN: Lale Devri dizisinde 4 sezon rol aldınız. Hatice Aslan’la aranızda tartışma çıkıyor, haberlere kadar yansıyor ve Hatice Hanım senin onu darp ettiğini iddia ediyor, hatta öfke kontrolün olmadığını söylüyor. Sonra sen tartışmayı doğruluyorsun, itme ve darp iddiasını reddediyorsun ve ‘kendimden eminim isterse bu konuda mahkemeye gidebilir’ diyorsun. Aranızda yaşananlar tatlıya mı bağlandı? Tolgayan Sayışman öfkesini kontrol edemiyor mu?

TOLGAHAN SAYIŞMAN: O dönemi kafamda sildim, açıklamaları bile hatırlamıyorum. Geçenlerde Hatice Hanım'la çok güzel bir şekilde, biz tatlıya bağladık o ayrı da, o da konuyu doğru bir şekilde ifade etti. Benim konuşmam burada doğru olmaz. Öyle kalsın, orada tatsız bir dönem yaşandı, sonrasında biz o tatsız dönemi tatlıya bağladık. Yaşla beraber öfke kontrolüm var, eskiden biraz daha öfke kontrolü olmayan bir adamdım, onu itiraf edebilirim.

TOLGAHAN SAYIŞMAN KALÇA ESTETİĞİ YAPTIRDI MI?

Estetiği karşı bir adam değilim

Bir erkek niye kalça estetiği yaptırsın?

CANSU CANAN ÖZGEN: 2013 yılında hemoroid ve fıtık ameliyatı oluyorsun ama diyorlar ki kalça estetiği yaptırdı. Tolgahan Sayışman hiç estetik operasyon yaptırdı mı?

TOLGAHAN SAYIŞMAN: (Kahkahalar) Kalça estetiği yaptırmışım… Türkiye'de sadece ben hemoroid sıkıntısını yaşıyormuşum gibi bir durum oluştu yıllar içerisinde. Sağolsun Beyaz’ın bana bıraktığı miras oldu. Beyaz Show tarihinin en çok izlenen 5 programdan birinde bu esprinin gündeme gelmesi benim şanssızlığım oldu. Beyaz bunun üzerine çok gittiği için, oradan bu tarzda espriler türedi. Gülüp geçtiğim şeyler bunlar, dert eden bir adam değilim.

Kalça estetiği haberi de fissür, hemoroid ve bel fıtığı operasyonları geçirdim ben, mide rahatsızlığı nedeniyle mide operasyonu da geçirdim. O operasyonları öyle yazmak yerine, o bölgede daha estetik bir ameliyat haline getirmek için yazdılar herhalde. Başlık enteresandı o zaman… 9 sene sonra katıldığım bir programda da soruluyor. Niye yaptırayım, bir erkek niye kalça estetiği yaptırsın? Yaptıracak bir sürü başka şey varken. Hiç estetik yaptırmadım. Estetiğe karşı bir adam değilim. Gerek görürsem niye yaptırmayayım?

İnsanlar ahlaki değerlere çok fazla önem vermiyorlar. Kimseye güvenmemekte fayda var. Ne kadar iyi niyetliyseniz o kadar suistimal ediliyorsunuz."

CANSU CANAN ÖZGEN: Tolgahan Sayışman hiç ihanete uğradı mı?

TOLGAHAN SAYIŞMAN: Kadın erkek ilişkisi olarak düşünmeyeceksek evet. Düşüncesel manada güvendiğim insanlar tarafından istemediğim şekilde bazı yaptırımlara maruz kaldım. İyi de oldu. 2 senedir çok ciddi bir ticaretin içindeyim, hala görüyorum aynı şeyi, son dönemde tanıştığım insanlar ahlaki değerlere çok fazla önem vermiyorlar, ne yazık ki… Kimseye güvenmemekte fayda var. İyi niyetlerin hep suistimal olduğunu görüyorum, ne kadar iyi niyetli iseniz o kadar suistimal ediliyorsunuz. Ben de iyi niyetli olmayı bıraktım algılanmasın, değil. Sadece başka önlemler aldım, güvenmiyorum mesela. İkna olmak ve ispat edilmesini istiyorum bir insanın güven teşkil etmesi için. İnsanların bir lafıyla artık hareket etmiyorum.

Editör: TE Bilisim