Tuğçe Tayfur'un Burak Kalfa'yı görüntülü aradığı, Kalfa'nın da görüntülü aramayı kaçırınca Tuğçe Tayfur'un kızıp nişanlısını telefonda engellediği ardından da çiftin bu durumu düzelttiği öğrenildi. 2. Sayfa'nın haberine göre Cengiz Kurtoğlu arabulucuk yaptı. 

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur geçtiğimiz günlerde sevgilisi Burak Kalfa ile nişanlanmıştı. Ferdi Tayfur nişana katılmayarak dikkatleri üzerine çekerken çift nişandan kısa bir süre yollarını ayırmıştı. Birbirlerini sosyal medyadan silen çift, dün akşam bir arkadaşlarının düğününde boy gösterdi. Aralarındaki buzları eriten ikili, el ele objektiflere poz verdi.

16 gün önce Burak Kalfa ile nişanlanan ünlü sanatçı Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, nişanlısı Kalfa ile yollarını ayırarak dikkatleri üzerine çekmişti. Kısa bir süre sonra aralarındaki buzları eriten çift, dün akşam arkadaşlarının düğününe el ele katılarak ayrılığa son verdi.

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur, sevgilisi Burak Kalfa’dan evlenme teklifi almış ve çift, 15 gün önce aile arasında gerçekleşen sade bir tören ile nişanlanmıştı. Ferdi Tayfur nişana atılmayarak büyük bir sürprize imza atarken evlilik yolunda ilerleyen Tayfur ile Kalfa, nişandan kısa bir süre sonra ayrılık kararı alarak dikkatleri üzerine çekmişti.

"BAHTI AÇIK OLSUN"

Tuğçe Tayfur ile yollarını ayıran Burak Kalfa, konuyla alakalı, "Hakkımızda çıkan haberler doğrudur. Tuğçe Tayfur Hanım ile ilişkimiz saygı çerçevesinde bitmiştir. Gönlü, yüreği, bahtı açık olsun" açıklamasını yapmıştı.

EL ELE POZ

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Birbirlerini sosyal medyadan silen çift, dün akşam bir arkadaşlarının düğününde boy gösterdi. Aralarındaki buzları eriten ikili, el ele objektiflere poz verdi.

Selçuk Ural'dan Hakan Ural çıkışı: Benim onun gibi bir oğlum yok Selçuk Ural'dan Hakan Ural çıkışı: Benim onun gibi bir oğlum yok

"AİLE BÜYÜKLERİNİN ARAYA GİRMESİ SONUCU BARIŞTIK"

Basın mensuplarının "ayrılık" sorularına da yanıt veren Tayfur, "Kavga etmiştik ama barıştık. Görüntülü aradım, Burak telefonumu açmadı. Ben de sinirlendim. Tartıştık, daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi sonucu barıştık. Umarız bir daha böyle tatsız bir olay yaşanmaz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim