MHP'li olduğunu açıklayan Hakan Ural eleştirilere yanıt verdi MHP'li olduğunu açıklayan Hakan Ural eleştirilere yanıt verdi

Müziği bıraktığını ve sahnelere veda ettiğini açıklayan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde tesettüre girme yolunda adımlar attığını açıklamıştı. Ünlü şarkıcı herkesi şaşırtmayı başardı. Nişanlısı Burak Kalfa ile yollarını ayıran Tuğçe Tayfur şapka ve türbanı attı.

Geçtiğimiz aylarda müziği bıraktığını ve sahnelere veda ettiğini açıklayan ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur ile ünlü oyuncu Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, kısa süre önce sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda tesettüre girme yolunda adımlar attığını açıklayarak "Şu anda geçiş sürecindeyim. Bu görünüşe tesettür dememek lazım. Şu an bu kadar yapabiliyorum. Dini daha iyi öğrenmeye çalışıyorum. Kitaplar okuyorum" ifadelerini kullanmıştı. Tuğçe Tayfur son paylaşımıyla herkesi ters köşe yaptı.

Son dönemde nişanlısı Burak Kalfa ile yaşadığı ayrılıkla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur ile ünlü oyuncu Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur geçtiğimiz günlerde 'artık maneviyatım çok ağır basıyor' açıklamasıyla tesettüre girme yolunda sinyal verdiğini açıklayarak "Dini daha iyi öğrenmeye çalışıyorum" açıklamasında bulunmuştu.

HERKESİ ŞAŞIRTTI

Sahnelere veda ederek müziği bıraktığını açıklayan Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabındaki fotoğrafları kaldırarak tesettürlü pozlarını paylaşmıştı.

Tayfur, söz konusu gelişme hakkında "Şu anda geçiş sürecindeyim. Bu görünüşe tesettür dememek lazım. Şu an bu kadar yapabiliyorum. Dini daha iyi öğrenmeye çalışıyorum. Kitaplar okuyorum" şeklinde konuşmuştu.

Bu hamlesiyle sık sık konuşulan Tayfur, herkesi ters köşe yaparak yeniden başı açık pozlarını paylaştı. Kısa süre önce tesettüre girme yolunda adımlar attığını açıklayan Tuğçe Tayfur'un yeniden başı açık şekilde fotoğraf paylaşması bazı takipçilerinin tepkisini topladı.

Eski haline dönen Tuğçe Tayfur yeni karelerini sosyal medya sayfasından yayınladı.

Editör: TE Bilisim