ALİ AĞAOĞLU 

YURT DIŞINDAN GELEN MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Mavi renk kombini ve şık giyimi ile dikkatleri üzerine çeken Ali Ağaoğlu, yurt dışından gelen misafirlerini AVM'nin yeni gözde mekanlarından La Petite Maison da ağırladı. Yaklaşık 2 saat süren yemek sonrası Ağaoğlu, mekandan ayrılarak AVM'de gezintiye çıktı.

ALİ AĞAOĞLU

ARZUM - SERAP ONAN ANNE-KIZ ALIŞVERİŞ TURU

Güzel oyuncu Arzum Onan, annesi Serap hanım ile birlikte önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde alışveriş turu atarken objektiflere yansıdı. Mağazaları dolaşıp sezon ürünleri inceleyen Arzum Onan, kısa bir alışveriş sonrası annesi Serap hanım ile bir restorana geçerek yorgunluk kahvesi içti.



DERYA TUNA - İDO TATLISES

YAZA BOMBA GİBİ GİRECEK

Genç şarkıcı İdo Tatlıses, annesi Derya Tuna ile birlikte önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. İlk bakışta çevredekiler 'İdo'nun sevgilisi mi?' diye merak ederken gerçek kısa zamanda anlaşıldı. İdo'ya sımsıkı sarılan, her zaman yanında olan ve en büyük destekçisi annesi Derya Tuna idi. Ayak üstü kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan yakışıklı şarkıcı, "Bir süredir bir şarkım üzerinde çalışıyorum. Önümüzdeki günlerde klip çekilerek hazır olacaktır." dedi. AVM'de mağazaları dolaşıp kısa bir alışveriş turu atan anne-oğul, daha sonra Mezzaluna Restorana geçerek akşam yemeği yedi.

MUSTAFA CECELİ YENİ İMAJIYLA ŞAŞIRTTI

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, geçtiğimiz gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Şık giyimiyle dikkatleri üzerine çeken yakışıklı şarkıcı, AVM'deki kısa bir turun ardından La Petite Maison isimli mekan da dostlarıyla bir araya gelerek uzun süre keyifli bir sohbet etti. Ceceli'nin, yeni imajı ise dikkatlerden kaçmadı.


NAZLI - FİKRET ORMAN ALIŞVERİŞ SONRASI YEMEK YEDİ

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, kızı Nazlı Orman ile birlikte geçtiğimiz gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Baba-kız AVM'de mağazaları dolaşıp kısa bir alışveriş turunun ardından Masa Restorana geçerek birlikte keyifli bir yemek yedi.


SERA TOKDEMİR KENDİ YAZDIĞI ŞARKIYA SİNGLE ÇIKARACAK

Güzel oyuncu Sera Tokdemir, geçtiğimiz gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde bir kadın arkadaşı ile bir araya geldi. Ayaküstü soruları yanıtlayan Sera Tokdemir, "Uzun süredir kendi yazdığım şarkı sözleri var. Yazmış olduğum parçalardan bir tanesini önümüzdeki aylarda kendim single çıkaracağım." diyerek şaşırttı. Bir restoran da yaklaşık 3 saat süren keyifli bir sohbete dalan güzel oyuncu, sohbetin ardından AVM'de mağazaları dolaşarak yaz sezonunun gelmesiyle renklenen mağaza vitrinlerinde sezon ürünleri inceledi.
Editör: TE Bilisim