enefsane.com fırsatlarla dolu renkli dünyasını 8 Nisan Perşembe günü erişime açıyor. “Alışverişin ENN’leri bizde, enefsane.com tam sana göre!” sloganıyla hizmet verecek platform, geniş bir yelpazede kaliteli ürün gamına sahip markalarıyla ziyaretçilerine ihtiyaç duydukları ne varsa tek bir çatı altında sunacak.

GÖRKEMLİ DAVETE YILDIZ YAĞDI

e-ticaret dünyasına yeni bir soluk getirme hedefiyle yola çıkan enefsane.com, önceki gün Baltalimanı Portaxe’te düzenlenen görkemli davetle tanıtıldı. Şenol İpek’in organizasyonuyla gerçekleşen lansman, ünlü isimleri buluşturdu. Davete katılanlar arasında Merve Çağıran, Wilma Elles, Seçil Gür, Nefise Karatay, Ümit Erdim, José Sosa, Zeynep Tuğçe Bayat, Zeynep Mansur, Nagihan Karadere, Ahmet Selçuk İlkan, Metin Yıldız, Burcu Şendir, Burcu Ziyal, Demet Karadeniz ve Serap Sarı da vardı.

İLK ALIŞVERİŞ TANJU ÇOLAK’TAN

Şenol İpek’in sunuculuğunu da üstlendiği davette ünlü manken Deniz Akkaya ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Tanju Çolak sahneye çıktı. Akkaya platformun tanıtımını yaparken, Çolak da “ilk alışveriş” temalı özel bir mizansen sergiledi. Konukların ilgiyle takip ettiği etkinlik, ünlü popçu Serdar Ortaç’ın konseriyle sona erdi.

AHMET SELÇUK İLKAN: “PANDEMİDE ŞARKILAR, KİTAPLAR YAZDIM”

Geceye katılan ünlü konuklar, basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları yanıtladı. Şair Ahmet Selçuk İlkan, “Özlemişiz böyle etkinlikleri. İnşallah en kısa zamanda eski günlere döneriz” dedi. Sanatçı, pandemi sürecini en verimli şekilde değerlendirdiğini söyledi: “Pandemi dönemi çok sıkıcı geldi. Ama şairlerin ve bestecilerin en büyük hazinesi yalnızlıktır. Ben de bu süreçte şarkılar, kitaplar yazdım. Mahsun Kırmızıgül’le çalıştık. Mahsun’un albümü bitti, şimdi Seda Sayan’ın şarkılarını yazıyorum. Ayrıca Selami Şahin’le de çalışıyorum.”

MERVE ÇAĞIRAN: “EVLİLİĞİ DÜŞÜNMÜYORUZ”

Ünlü oyuncu Merve Çağıran, senaryo yazdığını açıkladı: “Bu aralar genelde evdeyim, pek dışarı çıkmıyorum. Bir senarist arkadaşımla dizi senaryosu yazıyorum. Onun dışında yakın zamanda bir dizide rol alacağım, ona hazırlanıyorum.” Bir süredir İsmail Hacıoğlu’yla ilişki yaşayan Çağıran, sosyal medyadaki romantik paylaşımları için de “Ne hissediyorsam onu paylaşıyorum” dedi. Oyuncu, evlilik sorularına ise “Evliliği düşünmüyoruz” yanıtını verdi.

Serdar Ortaç lansmana Seçil Gür ile birlikte katıldı.

SERDAR ORTAÇ: “BEST OF ALBÜMÜMDE GÜLŞEN VE SEÇİL DE VAR”

Etkinlikte sahneye çıkan Serdar Ortaç, bir süredir üzerinde çalıştığı “Best Of” albümü hakkında konuştu. Ünlü popçu, “Ozan Çolakoğlu, şarkıları kimlerin okuyacağını seçiyor. ‘Mesafe’ şarkısını Gülşen okuyacak. Seçil (Gür) okuyacağı şarkıyı kendi seçecek. Albüm süreciyle ilgili her şeye Ozan karar veriyor” dedi.

ÜMİT ERDİM: “OYUNCULUK GERİDE KALDI, ARABACI OLDUM”

Uzun süredir bir projede rol almayan Ümit Erdim, ralli tutkusu ve aldığı pilotluk eğiminden bahsederek “Oyunculuk geri planda kaldı, bayağı arabacı oldum. Bir taraftan pilotluk devam ediyor. Uçağı tek başıma indirip kaldırabiliyorum. Yukarısı çok keyifli, aşağıda çok trafik var” dedi. Geçirdiği mide ameliyatının ardından fazla kilolarından kurtulan Erdim, 75 kiloya düştüğünü açıkladı.

ZEYNEP TUĞÇE BAYAT: “CANSEL’LE GURUR DUYUYORUM”

Zeynep Tuğçe Bayat, “Pandemi nedeniyle zor günler yaşıyoruz ama bugün tüm önlemlerimizi alarak buraya geldik” dedi. Ünlü oyuncu, eşi Cansel Elçin’in takım elbiseyle kayak yaptığı görüntülerle ilgili sorulara şöyle yanıt verdi: “Spontane gelişti ama çok cool görünüyordu. Cansel yaptığı her işte gerçekten çok başarılı. Gurur duyuyorum onunla.”

Şenol İpek'in organize ettiği geceye çok sayıda ünlü isim katıldı.

TANJU ÇOLAK: “AHMET ÇAKAR AĞZINA GELENİ SÖYLÜYOR”

Tanju Çolak’a eski hakem Ahmet Çakar’ın 21 Mart Cumartesi günü oynanan ve 1-1 biten Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi için yaptığı “Derbicik” yorumu soruldu. Çolak tepkili konuştu: “Ahmet Çakar ağzına ne geliyorsa söylüyor. Bir gün ne olur? Bir gün o ağızlar kapanır. Cart curt konuşmak kolay değil bu ülkede. Ahmet Çakar’ı severim ama yaptıkları bazen gereksiz oluyor.”

Wilma Elles, açılışta hazır bulunan ünlüler arasında yer aldı.

enefsane.com hakkında:

enefsane.com, Evrensel Teknoloji İç ve Dış Tic. A.Ş. ve proje yatırım ortaklarından oluşan yapının önderliğinde güçlü bir sermaye ile kurulmuştur. Platform, Türkiye ve yedi Balkan ülkesinde marketplace e-ticaret iş modeliyle kendi kulvarında lider konuma gelmeyi hedeflemektedir. Her kategoriden satıcılar ile alıcıları buluşturan enefsane.com; tüm cinsiyet, yaş, eğitim, meslek grubu ve coğrafi konumdakilere hitap etmektedir. Platformun mevcut ana kategorileri ve alt kategorileri; giyim, ayakkabı, takı&aksesuar, kozmetik&kişisel bakım, bebek&çocuk, beslenme, ev&yaşam, spor&outdoor, ofis&kırtasiye, elektronik, yapı market, otomobil&motosiklet, EnMarket, pet&shop şeklinde oluşturulmuştur. Finansal yapısı güçlü, değerlere önem veren şirket kültürü ve alanlarında uzman ekibiyle hizmet verecek enefsane.com’da yer alacak dev markalardan bazıları şunlar: L'actone, Altınyıldız, Apple, Avva, Bershka, Beta Deri, Braun, Damat&Tween, DeFacto, Desa, Dufy, Ender Spor, English Home, Fabrika, Fakir, Flormar, GoldMaster, Hummel, Karaca, Kiğılı, Kinetix, Koton, Lacoste, LC Waikiki, Lescon, Lufian, Luis Bien, Madame Coco, Mango, Merinos, Mudo Concept, Oral-B, Philips, Pierre Cardin, Puma, Reebok, Sinbo, Skechers, Xiaomi, Vakko, Vans, Zara ve Zara Home.

Nefise Karatay, lansmana siyah renk bluz ve siyah renk deri pantolon ile katıldı.

Jose Sasa, Sercan Yaşar 

Editör: TE Bilisim