OZAN ve BAHAR ŞER'den YAZA HAZIRLIK
Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Ozan Şer eşi Bahar Şer ile birlikte İstinye Park'ta objektiflere yakalandı. Bir süre AVM'nin en üst katında alışveriş yapan ikili daha sonra Zuma'ya geçerek burada öğle yemeği yedi. Yaz tatiline için hazırlık yaptıklarını söyleyen ikiliden Ozan Şer, ''Önümüzdeki hafta Bodrum'a gidiyoruz ama bizim için tatil bir zor. Bu yıl yine Otelimizin başında durup çalışacağız' diye konuştu. 

Mutlu Akü'lerinin sahibi Ozan - Bahar Şer çifti birlikte objektiflere poz verdi.

MUTLU VE ÖRNEK ÇİTF: SELEN SOYDER - OREN FRANSEZ

Güzel oyuncu Selen Soyder eşi Oren Fransez ile birlikte önceki gün İstinye Park Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Bir süre AVM'de gezip alışveriş yapan ikili daha sonra havanın güzel olması ile birlikte masa restaurant'ta öğle yemeği yedi. Ellerini bir an olsun birbirlerinden ayırmayan  Soyder ile Fransez sarmaş dolaş mutluluk pozu verdi 


Tamer Karadağlı Arzu Balkan 

CENTİLMEN TAMER

 Uzun zamandır ortalarda gözükmeyen oyuncu Tamer Karadağlı önceki gün eski eşi Arzu Balkan ile birlikte İstinye Park AVM'de objektiflere yakalandı. Birlikte baş başa yemek yiyip sohbet eden Tamer Karadağlı ile Arzu Balkan'ı gören hayları bolbol hatıra fotoğrafı çektirdi. Hiç bir hayranın isteğini kırmayan ikili daha sonra bir süre 
AVM'de gezdi. Tamer Karadağlı arabasının başka bir vale'de olmasına rağmen eski eşini arabasına kadar eşlik edip vale ücretini ödedi. Bu tavrıyla herkesten tam not alan Karadağlı, eski eşi Balkan ile her fırsatta buluştuklarını söyledi. 


Tamer Karadağlı, eski eşi Arzu Balkan araca binerken kapıyı kendisi açtı.
ANNE KIZIN UYUMU
Şarkıcı Lerzan Mutlu annesi Reyhan Mutlu ile birlikte önceki gün İstinye Park AVM'de görüntülendi. Her fırsatta annesi Reyhan Hanım alışverişte görüntülenen Lerzan Mutlu'nun renkli giyim tarzı ise gözlerden kaçmadı.
 
Lerzan Mutlu, annesi Reyhan Mutlu ile birlikte alışverişe çıktı.
Editör: TE Bilisim