Snob Magazin'in özel haberine göre; Yıldız Tilbe, Nişantaşı'nda görüntülendi. Makyaj malzemesi alan şarkıcı, "Konserim var, makyaj malzemesi aldım. Elimdeki pakete 7 bin TL ödedim" dedi. Tilbe, "Estetiğe bakış açınız nasıl?" sorusuna, "Dişlerimi yaptıracağım. Botoksa ihtiyaç duymuyorum. İhtiyaç duyarsam her şey yaptırırım. Taş gibiyim, ihtiyacım yok. Vücudumdaki her yerim mükemmel" diye cevap verdi.

Ebru Gündeş ile Murat Özdemir'in Dubai'deki nikahına çocukları da katıldı Ebru Gündeş ile Murat Özdemir'in Dubai'deki nikahına çocukları da katıldı

"KENDİMİ SEVİYORUM"

Şarkıcı, "Hayatınızda biri var mı?" sorusuna, "Bir sürü kişi var. Bir sürü sevdiklerim var. Kendimi, havayı ve suyu seviyorum. Kendimi yeni sevmeye başladım. İnşallah kendimi sevmem artarak devam eder" yanıtını verdi.

"İNSANLIĞI SAVUNUYORUM"

Daha önce saldıran köpek grupları için, "Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin, hepsi gebersin" şeklinde paylaşım yapmış ve hakkında 'suç işlemeye tahrik' suçundan soruşturma başlatılmıştı. Tilbe, son olarak Van'da 10 yaşındaki bir çocuğa saldıran ve ölümüne sebep olan başıboş köpek olayının ardından sanatçı "Köpek terörü işte" diyerek tepki göstermişti. Bu açıklaması yüzünden sosyal medyada tepki alan şarkıcı, "İnsan hayatı doğadaki bütün canlıların hayatından daha önemlidir. Böyle savunuyorum. İnsan olmasaydı, apartmanlarda oturmazdık. Yapılmış yollarda yürümezdik. Dünyayı insan inşa eder ve insan güzelleştirir. İnsanın güzelleştirdiği yerde her şey güzel güzel yaşar. Ama insanının kötüleştirdiği yerde insan kendisi de dahil hiçbir yaşam hakkı ve şansı yoktur. Böyle olmasın. İnsanlığı savunuyorum. İnsanlık her şeye sahip çıkar. Başkasının ne düşündüğü de umrumda değil" açıklamasını yaptı.

"HİÇ DURMADAN ÇALIŞIYORUM"

Geçtiğimiz yaz aylarında İstanbul Festivali'nde 150 bin kişinin katılımıyla Türkiye'nin en kalabalık biletli konserine imza atan Tilbe, "Hiç durmadan çalışıyorum. Milletin canı sıkılıyor ne yapsınlar? Çalışıyorum, eşek olana semer vuran çok olur" diyerek, güldürdü. Tilbe, hayranlarını kırmayarak, hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Şarkıcı Aynur Aydın, sosyal medya hesabından Yıldız Tilbe'ye tepki gösterdi. Aydın resmi instagram hesabından; "Düşüne bildiğini zannedip düşünme yetisini tamamiyle yitirmiş bi örnek var karşınızda, onun için boşuna demiyoruz çocuklar, uyuşturucu zararlıdır!"  notunu düştü.

YILDIZ TİLBE'YE TEPKİ YAĞDI

"Hiçbir hayat diğerinden daha önemli değildir!"

Magazinsortie.com takipçileri sosyal medya hesabından Tilbe'nin  "İnsan hayatı doğadaki bütün canlıların hayatından daha önemlidir." sözlerine çok sayıda tepki geldi.

Takipçilerimiz sosyal medya hesabından Yıldız Tilbe'ye tepki gösterdi. 

​​

İşte bütün haksızlıkların başında "Benim hayatım, seninkinden önemlidir" düşüncesi gelir. Hiç bir hayat diğerinden daha önemli değildir..!!! Bütün hayatlar eşit derecede korunmadan dünyaya huzur hakim olamaz..!!!

Yıldız Tilbe, takipçilerin yoğun tepkisi üzerine çareyi Magazinsortie.com sayfasını engellemekte buldu!.

​​​​​​

Şarkıcı Yıldız Tilbe, hayvanlarla ilgili yaptığı açıklamaya verilen cevapları beğenmeyince sayfamızı engellemiş. Çokta önemli değil. Kendisini her canlıdan önemli gören birisi olmasada olur! 


magazinsortie.com 'da yer alan #YıldızTilbe 'nin "İnsan hayatı doğada ki bütün canlıların hayatından daha değerlidir!" sözlerine çok sayıda tepki gösterdi. Bizde takipçimizin sözlerine katılıyoruz. Hiçbir canlı sebepsiz yere yaratılmamıştır. Hâttâ bazı insanları gördükçe hayvanları daha çok seviyoruz.

Editör: TE Bilisim