Mağazaları gezerek kendini bir şeyler bakan Tilbe, kozmetik ürünleri satan bir mağazadan alışveriş yaparken görüntülendi.

"MAKYAJ MALZEMESİ ALDIM, MUTLUYUM"

Kozmetik dükkanında yarım saate yakın kalan Yıldız Tilbe, mağaza çıkışı “Karşı tarafta oturuyorum. Alışveriş için bu tarafa geçtim. Ne varsa aldım” açıklamasında bulundu. Ünlü şarkıcı, “Yıldız Tilbe mutlu bir insan mı?” diye soran muhabirlere “Şu an çok mutluyum. Çünkü makyaj malzemesi aldım. Eve gidince hepsini deneyeceğim” diyerek esprili bir yanıt verdi.

"PAZARDAN BİLE ALIRIM"

Şarkıcı Yıldız Tilbe, son haftaların en çok konuşulan konuları arasında yer alan sanatçıların sahne kıyafetleri sorulunca şu yorumda bulundu:

“Sahne kıyafeti bulamaz olduk. Çok zor kıyafet buluyorum. Sabit bir modacım yok hepsini dolaşıyorum. Uygun bulduğum kıyafetleri kim olursa alıyorum. Pazardan da olsa alırım. Yeter ki uysun bana. Sahnede giyebileyim.”

Ünlü şarkıcının, kafası muhabirlerin “Beğenirseniz bir kıyafete 1 milyon TL verir misiniz?” sorusu karşısında karıştı. 

"1 MİLYON TL KAÇ PARA YAPIYOR?"

Menajeri Haluk Şentürk’e “1 milyon TL kaç para yapıyor?” diye soran Tilbe, “Kaç para ediyor. Çok para değil mi? Eski parayla trilyon ediyor. Biz o kadar veriyor muyuz?” ifadelerini kullandı. 

"ONLARIN ŞARKILARINI SEVİYORUM"

Gülşen ve Demet Akalın’ın sahne kıyafetleri hatırlatılan Tilbe, “Onların şarkılarını seviyorum. Gerisi beni ilgilendirmiyor! Kendime bakıyorum.” dedi. 

Tilbe, “Kazandığınız parayla yatırım yapıyor musunuz” şeklindeki soruya ise esprili bir şekilde yanıt verdi: “Yatırıyorum. Bir yatırıyorum üstüne de kendim yatıyorum." (Kaynak: Snob Magazin)

Editör: TE Bilisim