Bülent Ersoy için "gebersin" diyen Yılmaz Morgül haber için asparagas diyerek yalanladı, ardından ses kayıdı çıktı Bülent Ersoy için "gebersin" diyen Yılmaz Morgül haber için asparagas diyerek yalanladı, ardından ses kayıdı çıktı

Zerrin Özer sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Nükhet Duru'ya göndermede bulundu. Tayt giydiği bir fotoğraf karesini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Zerrin Özer altına ise ''Canım Nünümmmmm:) Ben tayt giyerimmm, seni de yerimmmmm!'' notunu düştü.

Zerrin Özer'in bu paylaşımına takipçilerinden ''sana her şey yakışır'' şeklinde destek mesajları yağdı.

Zerrin Özer'in 'tayt' paylaşımının ardından Nükhet Duru, magazinsortie.com aracılığıyla Özer'e yanıt verdi... Duru; "Sen nasıl giyeceğini bilerek giyersin canikom. Ay bilerek..." mesajını gönderdi.


NÜKHET DURU NE DEMİŞTİ?

Nükhet Duru geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklama ile gündeme gelmişti. Duru, tayt giyen kadınları hedef almıştı. Kadınların tayt giymelerinden rahatsız olduğunu belirten Duru, "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince, yurt dışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız." ifadelerini kullanmıştı.

Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışı sosyal medyayı ikiye bölmüştü. Bazı kesim Duru'nun bu sözlerini doğru bulurken bazıları ise eleştirmişti.

Editör: TE Bilisim