Yeme, içme ve eğlence dünyasının ünlü ve aranan ismi Erkan Kara sürprizleri ile İstanbul’da bu kış sezonuna damgasını vuracak. Erkan Kara İstanbul’un en gözde yerlerinden olan Kalamış’ta öyle bir mekan açmaya hazırlanıyor ki eğlence dünyası şimdiden bu haberi konuşmaya başladı.

“Huysuz Kalamış” haftanın 5 günü açık olacak ve her gecesinde misafirlerini hem eğlendirecek hem de iddialı mutfağı ile damaklarda tat bırakacak. Zengin yemek içeriği ile kışın o soğuk gecelerinize Akdeniz sıcaklığını getirecek olan “Huysuz Kalamış” vazgeçilmeniz olmaya şimdiden aday.

Sahnelerin ünlü isimleri haftanın 5 gecesinde eğlenceyi tavan yapacak. Yeşim Salkım, Metin Arolat, Niran Ünsal, Cefi ve sürpriz isimler “Huysuz Kalamış” ta İstanbul’un gece hayatına damgasını vuracak.

Erkan Kara yılların verdiği tecrübesi ile ekibini çok titiz bir şekilde “Huysuz Kalamış” için hazırladı. En ince ayrıntıya kadar çok yoğun bir şekilde çalışan Kara “İstanbul geceleri yeni hizmete açacağımız bu mekan ile çok renkli ve eğlenceli olacak. Değerli misafirlerimize şimdiden eğlencenin garantisini veriyoruz” dedi ve iddiasını ortaya koydu.

“Huysuz Kalamış” Menü:

Mezeler

Balıkçı Taraması
Limonlu Yunan Cacığı
Fırınlanmış Lahana Dolması
Patlıcanlı Tahinli Mütabbal
Girit Mezesi
Elmalı Atom
Çalgılı Pilaki
Paşa Mezesi
Beyaz Peynir + Kavun

Ara Sıcak

Huysuz Yaprak Ciğer
Huysuz 4 Peynirli Muska Böreği
Huysuz Sebzeli Mücver
Huysuzun Salatası

Ana Yemek

Denizci Usulü Minekop
Mantar Soslu Lokum
Barbekü Soslu Tavuk Pirzola
Kömür Ateşinde Pişmiş Köfte Izgara

Tatlı

Saray Usulü İrmik Helvası

Editör: TE Bilisim