Yarım yüzyıla yakın bir zamandır sürekli tazelenip gençleşerek büyük bir sevgi ve coşku ile çoğalan dinleyicileri için İlhan İrem; yalnızca bütün şarkıları ile ölümsüzleşen bir efsane değil, aynı zamanda notalarla ve düşüncelerle örülmüş bir felsefedir.

İlhan İrem’in iki muhteşem albümü daha plak formatında müzikseverlerle buluşuyor!

“Dünden Yarına” ve “Bezginin Gizli Mektuplarıyla” başlayan bu macera iki muhteşem albüm ile devam ediyor. “İlhan-ı Aşk” ve “Seni Seviyorum” albümleri plak formatında müzikseverlerin karşısında!

Yediden yetmişe İlhan İrem hayranlarını mutlu edecek ve daha önce İlhan İrem müziğinin ve sesinin büyüsüyle tanışmamış müzikseverlere yepyeni pencereler açacak bu albümler EMI – Universal Müzik Türkiye etiketiyle plak formatında sizlerle!

İLHAN-I AŞK
“Takvimler 1992’yi gösterirken ortalık daha da kararmaya başladı, ama ben güzel insanlardan yana olan umudumu hiç yitirmedim. 'İlhan-ı Aşk' albümü böylesine ışıklı insanlarla olası cennetlerde buluşma duygularını taşıyor. 'Koridor' ile devam edeceğim Işık ve Sevgi anlatımlarının ilk adımı olan İlhan-ı Aşk, bütün hava ve yol koşullarında, farklı boyutlara geçişlerde beni izleyen ve anlayan Aşık Ruhlara armağan olan bir güzelleme albümü." (Kendi Sesinden İlhan İrem / Video) (2000)

SENİ SEVİYORUM
“Seni seviyorum. Toplumca sevgiye gereksinim duyduğumuz bu günlerde insanın evrenle buluşması, Dua ile başlayan mucizenin parçası olduk. Umutların yitirildiği anda, kaybolan duyguları yeniden diriltmek savaşıyla bir yürek büyüsünü paylaştık.” (Albüm Tanıtım Metni / 2001)

İlhan İrem Müziğinin doruk noktalarından olan albüm, İlhan İrem’in diğer çalışmaları gibi pek çok kez “Bütün Zamanların En İyi Albümü” seçilmiştir.
“İlhan-ı Aşk” ve “Bezgininin Gizli Mektupları” albümleriyle başlayan ve “İlhan-ı Aşk” ve “Seni Seviyorum” albümleriyle devam eden bu seri

 İlhan İrem Albümlerinin plak formatında yayını devam edecek.
Albüm çalışmalarını sürdürmekle birllikte, popüler kültür ortamlarından fizik olarak geri çekilmeyi tercih eden sanatçının eserlerine ulaşmak isteyen müzikseverlerin yoğun istekleri sonrasında, İlhan İrem’in bugüne dek dijital platformlarda ve plak formatında bulunamayan eserleri artık ulaşılabilir durumda olacak.
Editör: TE Bilisim