UYUŞTURUCUYLA KİRLENMİŞ ADIMI NASIL TEMİZLERİM DİYE KONUYU BAŞKA BİR YERE ÇEKTİ

Her giydiği kıyafetin olay olduğunu söyleyen Bülent Ersoy, "Son zamanlarda üzerimden spekülasyon yapanlarda oluyor. Onun cevabını Pazar akşamı Show programımda vereceğim. Bütün basın müntesibi arkadaşlarım gerçekleri öğrensinler hem de efkar-ı umumiye de gerçeklerin ne olduğunu anlasın diye. Tabi dilin kemiği yok, herkes birşey konuşuyor ama ispatlar dahilinde konuşmak, somut verilerle konuşmak, çok doğru olur. Yoksa gece yatıpta senaryo kurupta ben nasıl gündeme gelebilirim, nasıl o uyuşturucuyla kirlenmiş olan adımı temizlerim veya hadiseyi nasıl başka bir yerlere çekebilirim, o kirli durumu unutturabilirim diye düşünüp taşınıp birşeyler söylemiş olmalı..." dedi.



BÜLENT ERSOY'U GİYDİRMEK HERKESİN HADDİNE DEĞİL!

Hakan Akkaya'nın tasarladığı kıyafetlerin parasının ödenip ödenmediğinin aslı astarı nedir sorusuna Ersoy, "Pantolon ve eldiven alınmıştı, diğer başka birşeyi beğenilmedi. Emeğe saygısızlık olsun istemiyorum. Yine de haddimi aşıp, yanlış ifade kullanmakta istemiyorum sinirle fakat olmadı! Tabi Bülent Ersoy'u giydirmek öyle herkesin kârı değil! Senelerce Yıldırım Mayruk'tan Canan Yaka'nın annesi Mualla'dan, can arkadaşım Nur Yerlitaş'tan giyindikten sonra, bu çocuk daha bir genç daha bir spor olabilir mi diye düşünmüştük ama Show TV'de oturup öyle ahkam kesen o çocuğun içinin bu kadar boş olabileceğini Allah biliyor ya hiç düşünmemiştim. Demek ki gösteriş yerindeydi otururken ama icraat sıfırmış! Tabi bunu neticede anladık. Pantolonu zaten klibimde giymedim, kapak çekimlerimde giydim cd'nin. Bir de eldiveni kullanıldı. Zaten iyi olmuş olsa kullanılırdı! Netice de 1,5 - 2'ydi onlar verildi. Ama ötekiler de torba da menajerim gözetiminde alınsın babında duruyordu, kendisi de almamış, ama ben giymediğim almadığım birşeyin de parasını ödeyemezdim, ödemem yani." dedi.

Türk Müziği'nin Divası Bülent Ersoy defilede ilgi odağı oldu.


O ÇOCUK KENDİ KARANLIK HAYATININ REGÜLASINI DEĞİŞTİRMEK ADINA BÖYLE BİRŞEY YAPTI ...

Twitter'dan yazdığı için mi üzüldünüz sorusuna Ersoy, "Hiç üzülmedim, o çocuk kendi karanlık hayatının regülasını değiştirmek adına, böyle birşeyleri ortaya koymaya uygun gördü. Niye şimdiye kadar böyle birşeyler söylenmedi de bu şimdi çıktı anlamıyorum. Tamamiyle gündem değiştirmek..." dedi.

Yıldırım Mayruk'un defilesini izleyen Bülent Ersoy, kendisi için 2 yıldır pantolonun borcunu ödemedi diyen Hakan Akkaya'yı sert dille eleştirdi. Ersoy, esas açıklamayı kendi programında yapacağını söyledi.
Editör: TE Bilisim