Oryantal Banu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Ezgi Mola'nın bir hayvansever olarak et yediğini belirterek çok sayıda paylaşım yaptı...

Ezgi Mola'ya "Sen kendini fareyle, sinekle, böcekle eşit mi görüyorsun?" diye soran eski dansöz Prenses Banu "Sokak Köpekleri itlaf edilsin, uyutulsun!" dedi. 

Dansöz Banu; "Ezgi Mola, ödül töreninde deri elbisesiyle yaptığı konuşmada, insanlarla hayvanların ağaçların eşit yaşam hakkı olduğunu söyledi. Sen kendini fareyle, sinekle, böcekle, yediğin balıkla, tavukla, koyunla eşit mi görüyorsun? Bunlar iyice saçmaladı!" açıklamasını yaptı.

Eski dansöz; "Hayvan eti yiyen hayvansever ! Hayvanlarla eşit yaşam hakkı yasası isteyen Ezgi Mola, kebapçıda et yedi. Afiyet olsun !" notunu paylaştı.

İşte Prenses Banu'nun hayvan karşıtı paylaşımları.

Magazinsortie.com 'un özel haberine göre; Prenses Banu, Ezgi Mola'nın Sabah gazetesinde yayınlanan haber kupürünü paylaşarak hayvanlarla ağaçların insanlar gibi eşit yaşam hakkı olduğunu savunan  oyuncu Ezgi Mola'ya tepki göstermesi şaşkınlık yarattı..

"TEK ÇÖZÜM: İTLAF !" DEDİ!

"MAVAL OKUMAYIN SADETE GELİN! 

Kısırlaştıralım, aşılayalım, rehabilite edelim, güzel barınaklarda refah içinde yaşatalım gibi safsatalar... Neden medeni Avrupa ülkelerindeki mevzuatı uygulayacağız ve başıboş köpekleri toplayıp uyutacağız diyemiyorsunuz? Tek çözüm: İTLAF! "

24 Kasım da Twitter hesabından "Hastalıklı Pitbul seviciliği! Şarkıcı Melek Mosso da Pitbul Annesiymiş!" diye bir paylaşım yapan eski dansöz Prenses Banu, devlet yönetiminde ki yetkilileri de eleştirmekten geri kalmıyor.

Prenses Banu, Konya da kürekle başına vurularak öldürülen köpeğe acımazken, "Köpek saldırılarıyla ölen insanlar için gıkını çıkarmayanlar, öldürülen bir köpek için kıyameti kopardı. AK Parti sözcüsü, Diyanet açıklama yaptı. Bir tek Cumhurbaşkanının taziyelerini bildirip ulusal yas ilan etmediği kaldı !" mesajını paylaşarak yöneticileri de eleştirdi.

Tuğba Ekinci "Bizler Avrupa standartlarında solistleriz!" Tuğba Ekinci "Bizler Avrupa standartlarında solistleriz!"

Eski dansöz Prenses Banu'nun açıklamalarına tepki yağdı. Bir dönemin ünlü dansözünün geçmişte bir köpeğin saldırısına uğradığı ve o zamandan beri hayvan karşıtı olduğu öğrenildi. Dansöz Banu, Mısır da sokakta kedilerin bulunmadığını öne sürdü.

Prenses Banu'ya hayvanseverlerden çok sayıda tepki yağdı. Bazı kullanıcıların, hayvanların kendisinden daha değerli olduğunu belirterek canlıların yaşam hakkı olduğunu savundu.

Prenses Banu kimdir?

80'li yıllarda tek kanallı TRT döneminde Yılbaşı gecesi ekranda oryantal dansı yaparak şöhreti yakaladı. Sonrasında Mısır dahil çok sayıda ülkede oryantal dans gösterisi sunmuştur.

Editör: TE Bilisim