Redhack Grubu İçişleri Bakanlığı'nın sitesini hackledi

İçişleri Bakanlığı'nın 
http://dosya.icisleri.gov.tr/dosyalar/ adresini kırarak kendi mesajını yerleştiren sosyalist hacker grubu Redhack'in açıklamasının hedefinde, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin yer alıyor.
 
Kızıl hackerlar siteye koydukları, "İmamın yeşil ordusuna karşı kızıl direniş' başlıklı metinde, Erzurum'da beş TEDAŞ işçisinin yaşamını yitirdiği gölette yaptığı incelemenin ardından Mustafa Boğaçayır adlı vatandaşın, "Sayın Bakanım geldiğine çok sevindim" demesi üstüne, "Hadi bir takla at ya da oyna" sözlerine gönderme yaparak, 
"Oynama sırası sende İdris! Eğer yatlara, katlar bizim ödediğimiz vergilerle biniyorsan, bizi sevdiğini ispatlamalısın.. Hadi oyna, iki takla at inanalım. Böylesi güzel bir Cuma gününde bizi kırmazsın umarız. İçişleri Bakanlığı 'dosya sistemi'ndeki tüm belge ve dosyaları yedekledik. Sen suçsuz insanlari RedHack diye almaya devam edersen yayınlarız! Bakalım sen mi oynayacaksın halk mı? Göreceğiz" diyor. 
Haklarında yürütülen soruşturmayı da değerlendiren Redhack grubunun yayınladığı mesajda, "Polisinden de, özel savcısından da, Interpol'ün'den, MİT''ine CIA'sına kadar sinmiyoruz, korkmuyoruz!" ifadelerine yer veriliyor. 

Editör: TE Bilisim